På torsdag åbner vi igen! Vi har sommerfugle i maven og kan næsten ikke vente til vi har foyer og biografsal fyldt med glade biografgæster igen!

Efter mange måneders nedlukning af biografen er vi nu igen klar til at slå dørerne op i Gentofte Kino. Siden vi lukkede ned i december, er der sket meget i den store biograf: Vi har nu fået gulvtæppe i hele salen samt nyt lydanlæg, så vi er klar til endnu flere spændende særarrangementer.

Også en ny bar er der blevet plads til i salen, så vi nu kan servere drikkevarer og snacks i salen. Baren vil være åben til udvalgte forestillinger og selvfølgelig ikke, mens filmen er i gang.

Husk, at vi fra på torsdag skal bede vores gæster om at vise gyldigt coronapas. Er man undtaget fra coronapas, er man naturligvis stadig meget velkommen. Børn under 15 år skal ikke vise coronapas.

Vi glæder os til at se jer!

Anders Walter & Kim Magnusson ved Oscaruddelingen i 2014, hvor Helium vandt den prestigefyldte pris for bedste kortfilm

Oscar-fest

Har du nogensinde holdt en ægte Oscar-statuette?
Kom til Oscarfest med hele to Oscar-vindende film på én aften. Vi fejrer genåbningen af Gentofte Kino og får fint besøg af den Oscar-vindende filmproducer Kim Magnusson, som fortæller om sine oplevelser med Oscar-uddelingen.

Se eller gense den danske storfilm Druk, som netop har vundet en Oscar for bedste internationale film.
Vi får helt ekstraordinært besøg af filmproducer Kim Magnusson, som har været nomineret til en Oscar flere gange og vundet hele to gange:
for kortfilmene Helium og Valgaften. Denne aften ser vi først kortfilmen Helium og efterfølgende viser vi Druk.

Kim Magnusson tager sin Oscar-statuette med, så alle gæster kan prøve at holde en ægte Oscar.

Lørdag den 8. maj 20.00
150 kr. inkl introduktion og et glas bobler

Køb billetter

Marco Effekten forpremiere

Vicekriminalkommissær Carl Mørck og resten af Afdeling Q er tilbage i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bestsellerroman Marco Effekten.

Marco Effekten får biografpremiere torsdag den 27. maj 2021, men nu har du chancen for at se filmen før alle andre.
Gentofte Kino inviterer nemlig til hele 2 x forpremiere på den nye danske storfilm om vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans trofaste makkere Assad og Rose fra Afdeling Q.

Mandag den 17. maj 20.00
Tirsdag den 18. maj 20.00

Køb billetter

The Hateful Eight

Åbningsfest af Gentofte International Film Festival GIFF-70 med introduktion og velkomstdrink

Oplev Quentin Tarantinos hårdtslående western, som er åbningsfilmen til Gentofte Kinos filmfestival udelukkende med film i 70mm.

Med The Hateful Eight vil Quentin Tarantino minde sit publikum om, hvad det vil sige at gå i biografen og se en STOR film. Filmen er storslået på alle måder og er født med både pause og ouverture – og med musik af den italienske mesterkomponist, Ennio Morricone.

Fredag den 21. maj kl. 18.30
150 kr. inkl. introduktion og velkomstdrink

Køb billetter

Mit Afrika (Out of Africa)

Glæd dig til den storslåede film om Karen Blixen – i ægte 70mm

Filmen om Karen Blixens liv på den afrikanske farm og hendes stormende forelskelse og forhold til storvildtjægeren Denys Finch Hatton.

Det er en helt særlig oplevelse at se filmen på 70mm, hvor Afrikas storslåede natur og store vidder virkelig kommer til sin ret. På Gentofte International Film Festival vises filmen i den selvsamme 70mm kopi som ved gallapremieren i Imperial Bio i 1986.

Lørdag den 22. maj 14.00
120 kr. inkl. introduktion og fribillet til Karen Blixen Museum Rungstedlund

Køb billetter

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

I samarbejde med Gentoftegade Bibliotek viser vi klassiske børnefilm, som du kender fra bøger og tegneserier.
Filmene vises til kun 35 kr.

Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille. Sammen tager de på en rejse, der lærer dem, at det ikke altid er lykken at være den, der bestemmer, og at selv et lillebitte næsehorn kan vise sig at være en meget stor helt.

Lørdag den 8. maj 10.00
Billetpris: 35 kr.

Køb billetter

Gå trygt i Gentofte Kino fra 6. maj 2021
I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19.

Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:
Fra torsdag den 6. maj 2021 skal der fortsat bæres mundbind eller visir i biografen, når du står eller bevæger dig rundt i biografen.

Ved ankomst til biografen skal du vise gyldigt coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de seneste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 14-180 dage.

Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev