Maxi Zoo skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om donationsdag:

Nu er det igen tid til at gå skuffer og skabe igennem for alle de gamle ting, som dit kæledyr ikke længere bruger. Søndag den 19. maj vil Maxi Zoo Gentofte nemlig blive forvandlet til indsamlingssted for kærlige donationer fra byens kæledyr – som efterfølgende vil blive doneret til kæledyr i lokalområdet, der trænger til lidt ekstra kærlighed. 

Sidste år afholdte Maxi Zoo Gentofte med stor succes en donationsdag, hvor byens kæledyrsejere kunne aflevere aflagte legesager og godbidder til en ven i nød. Søndag den 19. maj omdanner Maxi Zoo Gentofte igen butikken til indsamlingspunkt for donationer af gamle legesager, overskudsfoder, liner, halsbånd og senge – og hvad din firbenede ven ellers kan undvære – så de kæledyr, der ikke er så heldige at have en kærlig familie, kan få lidt ekstra kærlighed. Når dagen er omme vil personalet nemlig samle det hele i store sække og sørge for, at alle de kærlige donationer vil blive givet videre til de dyr, som trænger mest til det. Som tak for donationerne vil butikken denne dag byde på en masse gode tilbud på produkter, som byens kæledyrsejere kan forkæle deres pelsede venner med.

”Vi er rigtig glade for igen i år at kunne hjælpe kæledyrsejere med at sende lidt ekstra kærlighed efter de dyr, som har ekstra meget brug for. Vi håber, at der er rigtig mange kærlige kæledyrsejere i Gentofte, som igen i år vil grave dybt i skuffer og skabe og give det, de kan undvære, til en ven i nød”, fortæller Bo Demant, som er direktør i Maxi Zoo Danmark. 

Den store donationsdag i Maxi Zoo Gentofte finder sted søndag den 19. maj i hele butikkens åbningstid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev