Artiklen er sponseret

Er du ved at flytte? En flytning kan ofte ende med at koste mange penge, da du måske skal have nye møbler, betale et højt beløb til depositum og en masse andet. Heldigvis kan det godt lade sig gøre at spare lidt her og der, hvis man tænker over sine beslutninger. Derfor får du her 3 gode råd til en billigere flytning – forhåbentligt kan det hjælpe bare en lille smule.

Billige møbler

En flytning resulterer ofte i, at man skal ud og investere i nye møbler. Hvis dette er tilfældet hos dig, er det en god idé at holde øje med billigere møbler, da du sagtens kan spare et par kroner ved denne post. Du kan for eksempel undersøge markedet for en billig kontinentalseng, hvis du er på udkig efter en ny seng. En ny kan seng kan nemlig komme op i mange tusinde kroner, så her er det altså let at spare penge, men samtidig muligt at finde en ordentlig seng.

Flyt selv

Du kan ligeledes spare penge ved at flytte så meget selv, som du nu kan. Det er måske ikke sikkert, at du kan flytte alt selv, men det er klart forsøget værd. Hvis du skal have hjælp af et flyttefirma, skal du i hvert fald regne med at skulle hoste et par mønter eller tre op. Det kan være, du har et par bekendte, som kan give en hjælpende hånd med? Det er værd at overveje.

Pak dine ting ordentligt ind

Det sidste råd er at pakke dine ting forsvarligt ned i dine flyttekasser, og især hvis nogle af tingene kan gå i stykker. For hvis dine glas eller tallerkner går i stykker, skal du jo nok ud med pengepungen og investere i nyt – og det koster jo penge. Så sørg for, at alt er beskyttet.

Du kan spare penge ved at flytte så meget selv, som du nu kan, men du undgår formentligt ikke at skulle investere i nye møbler. PR-foto

Tilmeld dig vores nyhedsbrev