Gentofte Kino er netop blevet kåret som Byens Bedste Filmoplevelse af Berlingske, AOK og avisens læsere. Vi er super glade og meget taknemmelige. TUSIND tusind tak til alle, der har stemt på Gentofte Kino. Vi vil gøre vores absolut yderste for at leve op til den fornemme pris.
Tak fra hele holdet i Gentofte Kino.

Vi har selvfølgelig endnu flere fantastiske filmoplevelser på programmet, og allerede på fredag den 3. september skyder vi Golden Days festivalen i gang, som denne gang handler om Antikken. 

Borgmester Michael Fenger byder velkommen til Golden Days festival, når Gentofte Kino og Golden Days Gentofte skyder festivalen i gang med storfilmen Cleopatra. Filmen fra 1963, med Elizabeth Taylor i glansrollen som den egyptiske dronning, er den episke fortælling om Cleopatra og hendes stormombruste forhold til Julius Cæsar (Rex Harrison) og Marcus Antonius (Richard Burton).

Cleopatra er fortsat en af de dyreste produktioner i filmhistorien, og filmen er på alle måder storslået, så der er i den grad noget at glæde sig til. Statister i tusindvis samt de storslåede kostumer og filmens enorme budget har bidraget til dens ikoniske status, og vi glæder os til at vise filmen på det store lærred. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev