Foto: Palle Skov

GoRun er et spritnyt, gratis gang- og løbekoncept, der skal gøre det både nemt at komme i gang med at bevæge sig mere – og nemt at skabe sjov og hygge omkring den ugentlige løbetur. I dag findes GoRun i mere end 30 byer i Danmark og nu er tiden kommet til at starte GoRun op i Charlottenlund. Fra søndag 22. januar kl. 10.00 og hver søndag herefter vil alle interesserede kunne gå eller løbe 2,5 eller 5 km sammen med andre gå og løbeglade.

Bag konceptet GoRun står Bevæg dig for livet – Løb under Dansk Atletik Forbund og DGI, i samarbejde med GIK/Atletik & Motion og Gentofte Kommune. Formålet med GoRun er, at få flere til at bevæge sig – uanset start niveau.

Fakta om GoRun:

  • GoRun er et enkelt gå- og løbekoncept til hele Danmark – 5 kilometer pr. gang
  • GoRun forankres i lokale løbsorganisationer og gennemføres i samarbejde med landets kommuner
  • GoRun henvender sig til alle: Både den ikke-aktive del af befolkningen og erfarne løbere, der løber alene eller i klub
  • De enkelte GoRun-løb arrangeres i tæt samarbejde en lokal løbsansvarlig – i Charlottenlund er det Ulla Uldahl fra “Træning i naturen i Charlottenlund” og Caroline Axelsson fra GIK (Gentofte Idrætsklub) der er de lokale tovholdere på GoRun
  • GoRun er en del af Bevæg dig for livet, der støttes af Nordea-fonden og Trygfonden
  • Læs mere om GoRun her samt på vores GoRun-Facebook-side
Foto: Palle Skov

Mødestedet for GoRun i Charlottenlund vil være indgangen til det tidligere Danmarks Akvarium. “Vi løber eller går en 2,5 km’s rute i Charlottenlund skov og strandpark med mødested ved det gamle Danmarks Akvarium. Man kan vælge at tage de 2,5 km en eller to gange og jeg håber det bliver sådan, at både trænede 5 km’s løbere, nybegynder-løbere samt de,  som gerne vil gå en rask 2,5 km’s tur har lyst til at være med. Det primære formål er at komme ud og røre sig og hygge sig sammen med andre og meget gerne fastholde den gode motionsvane året rundt – der er plads til alle i GoRun” fortæller Gentoftes lokale løbsansvarlige Ulla Uldahl.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev