For små og mellemstore virksomheder kan det være en stor lønudgift at ansætte en akademiker. Jeg har i øjeblikket mulighed for at skaffe den samme akademiske værdi til halv pris i et halvt år. Det sker via en løntilskudsordning, som kommunen administrerer. Jeg er uddannet indenfor bl.a. HR og har stor administrativ og ledelsesmæssig erfaring, og jeg er god til at skabe overblik og retning.

Ulla Andersen, eget foto

Med baggrund i solid uddannelse og erfaring vil jeg kunne bidrage i virksomheden inden for et område, I har særlig brug for viden omkring. Eks.

• ansættelser fra A til Å:
• Ansættelser
• Arbejdsmiljø
• APV
• Medarbejdersamler/udarbejdelse af MUS -materiale mmm
• afskedigelse
• administration af hvad som helst, der måtte være brug for
• beskrivelser og effektivisering af arbejdsgange og regler; personalehåndbog mm
• Optimering af hjemmeside

Hvorfor mødes med mig?

Fordi jeg er pengene værd og kan formidle dokumenteret viden, der kan implementeres i virksomheden. Ofte er der ikke tid i dagligdagen til at tænke langsigtet eller på andet end den kerneopgave, som virksomheden brænder for – især når det går stærkt. Samtidig vil jeg så gerne ud at bruge min viden netop inden for jeres felt. Det eneste det i første omgang kræver, er, at du/I har mulighed for at afsætte 30 minutter, så kommer jeg og præsenterer mig selv.

Med venlig hilsen

Ulla Andersen

Link til CV på LinkedIN

Telefon: 28 91 08 78

Mail: reflectobyulla@gmail.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev