For de fleste vækker foråret gode minder. Og det gode er, at minderne ikke blot lever, men kan genskabes – og fornyes. For hvem glæder sig ikke til at drikke god vin med venner eller familie? – måske endda i det fri, hvis temperaturerne tillader det?

Vi har fire drøngode forslag til dig: En lækker hvidvin fra Østrig, en frisk spumante fra Italien og to skønne rødvine, som ligeledes kommer fra Italien. Bemærk også, at vi har sat prisen ekstra ned på en af vores kundefavoritter gennem mange år – nemlig Govones Barbera d’Alba!

Grüner Veltliner 2021 Schloss Bockfliess

Superspændende hvidvin, der overrasker ved at have mere fedme og smag, end normalt for en Grüner Veltliner. Stadig frisk og tør, og med et elegant bid.

Østrigsk vin buldrer fremad – smag her hvorfor.

Tavernello Spumante

Friske bobler – direkte fra Italien! Her får du skøn hyggevin med tydelig smag af især æble, pære og citrus. Den er let at gå til, og den markante frugtsødme betyder, at den kan drikkes uden mad med stort velbehag.

Barbera d’Alba Superiore 2018 Piemonte

Her får du en vin med lækker bærfrugt, god fylde og så et karakteristisk fadpræg, som Produttori di Govone er kendt for.

Findes der en vin som alle vil elske, så kunne det godt være denne!

Appassimento 2020 La Forte

Med sin store fylde, blide struktur og let sødmefulde frugt er denne vin et sikkert hit i de kolde måneder. Ydermere bidrager sydens sol og varme i den grad med ekstra fylde uden medfølgende garvesyre.

Appassimento-teknikken er mest kendt fra Valpolicellas Ripasso- og Amarone-vine i den anden ende af Italien, men den fungerer altså også til perfektion i Apulien!

l

Tilmeld dig vores nyhedsbrev