Artiklen er sponseret

Står dine venner og akut mangler et sted at bo? Som en god ven, vil man selvfølgelig gøre, hvad man kan for at hjælpe dem med at finde en lejebolig og flytte ind. Her er nogle forslag til, hvordan du kan hjælpe dine venner, så de forhåbentlig snart igen står med tager over hovedet i en drømmebolig!

Undersøg boligportalerne

Hjælp dine venner med at undersøge forskellige lejeboligportaler, sociale medier eller andre steder, hvor de kan finde ledige lejeboliger i området, de gerne vil bo i – her kan du læse mere om lejebolig.

Spørg ind til deres krav, så du selv kan surfe rundt og sende forslag til dem. Du kan altså også hjælpe dem med at lave en liste over de kriterier, de har for deres lejebolig, såsom beliggenhed, størrelse, pris og faciliteter. Her må du gerne være den kritiske og kontante ven, der fortæller, hvis de har for mange og urealistiske krav til deres kommende bolig. Det vil hjælpe dem på sigt!

Foreslå dine venner at tale med folk, der allerede bor i området og høre om deres erfaringer med at finde en lejebolig. Hvis de skal flytte i et område nær dig, kan du være den perfekte hjælp til at fortælle om fordele og ulemper ved de lejeboliger, de finder.

Hjælp dem i flytningen

Når lejekontrakten endelig er underskrevet, kan du også være det udefrakommende overblik, når der skal pakkes ned. Hjælp dine venner med at pakke og organisere deres ejendele til flytningen.

Har du overskuddet, kan du koordinere med flyttefirmaer eller venner, der kan hjælpe med at flytte. I kan gøre det til en fed aktivitet, hvor I også hjælper med at sætte møbler og ejendele på plads i den nye lejebolig og slutte dagen af med at tage over i din lejlighed for at få lidt godt at spise!

Har du en ven der skal flytte til en lejebolig, er der mange ting, du kan hjælpe med. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev