Artiklen er sponseret

Mange firmaer ønsker at forkæle deres ansatte, som tak for deres hårde arbejde. Dette kan gøres på forskellige måder. Én måde at gøre dette på, er ved at skænke dem en ugentlig frugtkurv, som de kan tage del i, når frokostpausen står for dørene, eller de blot er har lyst til lidt frugt i løbet af dagen. Men hvad indebærer sådan en frugtordning, og hvorfor er den god for netop dit firma? Du får svarene her.

Vælg en frugtordning der passer jer

En Frugtordning og frugt til virksomheder – Frugtordninger i FrugtKurve og frugtkasser er en ordning, som dit firma kan tilmelde sig. Det er her muligt at få leveret frisk frugt én eller flere gange i løbet af ugen, alt afhængigt af, hvad jeres behov er. Er I kun bemandet mandag til fredag, burde det friske frugt fra om mandagen kunne holde ugen ud. Har i derimod også åbent i weekenden, kan det være en god idé at få flere leveringer, da en banan modtaget om mandagen, sjældent er lige så spændende om søndagen.

Ønsker I at være sikre på, at alt den friske frugt I modtager er økologisk, findes der Frugtordninger og Firmafrugt i FrugtKurve eller FrugtKasser – Økologisk frugt i FrugtKurve og frugtkasser.

Men hvad er der så i sådan en frugtkasse?

Det er nu blevet nævnt, at der bl.a., ligesom navnet antyder, er frisk frugt i disse frugtkasser. Her taler vi primært standard frugter som æbler, pærer og bananer. Derudover er det muligt at købe ekstra ydelser til frugtkassen. Dette kunne f.eks. være meloner eller ananasser.

Ligeledes er det muligt at supplere med frisk grønt i form af gulerødder og snack agurker. Ønsker I lidt ekstra lækkert, som ikke nødvendigvis behøver være frisk frugt eller grønt, men stadig gerne må være en let snack, kan I også bestille nødder i jeres frugtkasser. En frugtordning er altså en god måde at forkæle dine ansatte i hverdagen.

Det er her muligt at få leveret frisk frugt én eller flere gange i løbet af ugen, alt afhængigt af hvad jeres behov er. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev