Artiklen er sponseret

Ønsker du at få rettet dine skæve tænder, er der adskillige muligheder for dette. Det kan derfor være svært at vælge den rette løsning.

Hovedparten af dem, der ønsker at få rettet sine tænder, ender med at vælge Invisalign. Det er naturligvis ikke uden grund, at det netop er denne løsning, der er populær. Derimod skyldes det, at der er mange fordele forbundet med valget.

Overvejer du selv at bruge Invisalign-systemet til at rette tænder, kan det være rart at være bekendt med fordelene. Heldigvis er dette ganske nemt, da du kan læse mere om dem herunder.

En diskret og næsten usynlig løsning

Den primære fordel ved Invisalign er, at det er en diskret løsning. Tænderne rettes ved hjælp af gennemsigtige skinner, der er lavet af plastik. Derfor er de meget svære at se, når de sidder på tænderne.

Ganske vist oplever en del, at de har en anelse sværere ved at tale, men det er det eneste. Når en Invisalign-skinne først er placeret på dine tænder, vil den være tæt på umulig for andre at spotte.

Havde du derimod valgt en traditionel bøjle med metalskinner og tråde, ville det være markant mere synligt. Derfor foretrækker rigtig mange at vælge Invisalign til tandretning.

De kan fjernes ved behov

Selvom du helst skal have din skinne siddende på tænderne mindst 22 timer i døgnet, er det muligt at fjerne dem. Der kan være flere årsager til, at der bliver behov for dette, hvorfor det er rart at have muligheden.

Eksempelvis er det muligt at fjerne dem, når du skal børste dine tænder eller spise. Dermed er du sikret, at din skinne ikke er til gene på disse tidspunkter.

Det kan også være, at du skal deltage i en bryllups- eller konfirmationsfest, hvor du ønsker at lade din Invisalign-skinne blive hjemme. Dette kan ikke anbefales, men det er i sidste ende din beslutning.

Ofte billigere end andre løsninger

Selvom Invisalign er kendt for at være en meget effektiv løsning, er det faktisk ikke den dyreste på markedet. Tværtimod er der flere andre løsninger, der koster betydeligt mere.

Derfor er det også en fordel ved det anerkendte system, at du potentielt kan spare penge. Det kan ikke garanteres, at det er tilfældet, men der er gode chancer for det. Derfor er det selvfølgelig også en årsag til, at du bør overveje denne løsning.

Ønsker du at få udført en tandretning med Invisalign, gør du klogt i at få tilbud fra flere klinikker. Ofte er der nemlig stor forskel på deres priser.

 

Foto: ABW

Sider2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev