I anledning af vores 40-års jubilæum har Købmand Nielsen – eller Kalle som de fleste kender ham, udvalgt seks af sine egne favoritvine. To hvide og fire røde – alle vine som vi har solgt vanvittig mange flasker af gennem mange år.

Holte Vinlager fylder 40 år

Kalle har tryllet en exceptionel flot tilbudspris op af hatten, og du sparer hele 256 kroner når du køber kassen. Og så får du endda også en super skøn crémant med i købet!

Kassen indeholder:

Riesling Trocken
2019 Gebr. Ludwig
5 stjerner på flaskehalsen.nu
Forrygende Riesling fra Mosel – vi fandt vinen på en tysk vinmesse med 43 forskellige producenter, for snart 20 år siden. Og den har været et kæmpe hit hos vores kunder lige siden. En rigtig ”darling”, der vil glæde dig som elsker tysk Riesling!

Beauvignac Chardonnay
2019 Languedoc
BESTSELLER
Denne hvidvin fandt vi på Vinexpo (verdens største vinmesse) i 1997, og den har været vores mest solgte europæiske hvidvin lige siden. Vinen har en skøn, frisk frugt og samtidig fremstår den fed og fyldig. Meget alsidig og også en stor fornøjelse uden mad.

Ca’ del Toscanello IGT
2018 Produttori di Govone
BESTSELLER
Under finanskrisen blev vi af denne vin tilbudt to tanke med 5000 liter i hver – i alt næsten 13.500 flasker. De blev udsolgt inden for 1½ år, og vinen er stadig en af vores mest populære ”italienere”. Toscanello er en pragtfuld vin og et mønstereksempel på en klassisk Toscana-vin.

Grenache Noir
2019 Vieilles Vignes
BESTSELLER
Vores store salg af denne vin bekræfter os i at vinen passer perfekt til mange danskeres smag. Duften byder på frisk frugt og lækre provencalske krydderier. I smagen er den dyb og venlig med masser af saftig bærfrugt – især modne kirsebær.

Serre Susumaniello
2019 Due Palme
JUBILÆUMSVIN
Fantastisk rødvin fra Syditalien, lavet på den lokale og sjældne drue Susumaniello, som den legendariske vinmager Angelo Maci er stor forkæmper for. Det er en flot fyldig, let krydret vin med Syditaliens sol og varme. Den kan godt sammenlignes med Primitivo – dog er den en anelse lettere og mere elegant.

Ripasso Superiore
2010 Ca’ del Monte
Vi kan i sandhed sige, at vi var de første til at importere Ripasso-vin til Danmark. Det blev så stor en succes, at mange andre importører begyndte at efterspørge vin, hvor der stod Ripasso på etiketten. Her får du en ”ægte” Ripasso med 11 år på bagen – helt fantastisk netop nu!

BONUSFLASKEN:

Crémant d’Alsace
Brut
GULDMEDALJE – Grands Vins de France à Mâcon
Joseph Cattins crémant glæder enhver vinelsker med hang til elegante og delikate bobler – og så er den naturligvis lavet på den ægte champagne-metode. Vi fandt producenten, Cattin, på London Wine Fair for mange år siden, og de har altid leveret topkvalitet til fornuftige priser.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev