“Junglebogen” er en helt ny handlingsmættet storfilm om den lille dreng Mowgli, der er vokset op hos en ulvefamilie. Da den frygtindgydende tiger Shere Khan, der har oplevet, hvor farligt mennesket er, vil dræbe Mowgli, fordi den føler sig truet af ham, indser han, at han ikke længere kan blive i junglen. Mowgli er nødt til at forlade det eneste rigtige hjem, han har haft, og begiver sig ud på en medrivende og udviklende rejse, godt hjulpet på vej af den strenge panter og mentor Bagheera og den frie ”fugl” bjørnen Baloo.

Undervejs møder Mowgli flere dyr i junglen, som ikke vil ham det bedste. Det gælder blandt andet Kaa, en pytonslange, hvis besnærende stemme og blik hypnotiserer den lille dreng, og Kong Louie med den glatte tunge, der prøver at overtale Mowgli til at afsløre hemmeligheden om den dødbringende blomst, der er så svær at finde: ilden.

Med udgangspunkt i Rudyard Kiplings evigt aktuelle historier er ”Junglebogen” inspireret af Disney’s klassiske tegnefilm, men den har dog sit eget præg. ”Vi gør brug af de legendariske kvaliteter i Kiplings historier i filmens intense lydside, men har også givet plads til det, vi husker fra filmen fra 67, og har forsøgt at bevare det fortryllende Disney-udtryk, ” udtaler filminstruktør Jon Favreau.

Traileren her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev