Hele familien kan drage afsted på nye eventyr, når Børneulykkesfonden i samarbejde med APOVIT® – vitaminer fra apoteket holder Påskejagt til fordel for Legeheltene fra d. 1. til 5. april i Gentofte. Det nye initiativ går på vaskeægte påskemanér ud på, at deltagerne skal gætte afsenderen på et hemmeligt gækkebrev ved hjælp af små ledetråde.

Detektivbrillerne skal på og forstørrelsesglasset i brug, når jagten på de forsvundne påskeskatte går ind i Gentofte. Fra Skærtorsdag til 2. påskedag afholder Børneulykkesfonden Påskejagt, hvor børnefamilier – sammen hver for sig – har mulighed for at tage på eventyr, mens de støtter et godt formål. 

 

Et hemmeligt gækkebrev

Gæk, gæk, gæk. Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Missionen er klar, når alle deltagere modtager et gækkebrev fra en tophemmelig afsender ved tilmelding. Rundt omkring i Gentofte gemmer sig nemlig små ledetråde i form af prikker, som gemmer på bogstaver, der forhåbentligt kan afsløre drillepinden ved vejs ende. Undervejs på Påskejagten vil der også være poster med små påskeopgaver – det kan være at hoppe ligesom påskeharen, ønske forbipasserende en god påske eller baske med vingerne ligesom en påskekylling.

 

”Vi er fortsat nødsaget til at være nytænkende og kreative med nye aktiviteter, som overholder de nye restriktioner. Det er samtidig vigtigere end nogensinde før, at vi alle, store som små, kommer ud i den friske luft og får rørt sig. Så nu håber vi, at vores nye initiativ, Påskejagten, kan gøre netop det og samtidig være et lyspunkt i en svær tid,” fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

 

En sjov påskeaktivitet, der støtter gode formål

Når du og dit barn deltager i Påskejagten, støtter I Børneulykkesfondens Legehelte, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Påskejagten afholdes til fordel for Legeheltene af Børneulykkesfonden i samarbejde med APOVIT® – vitaminer fra apoteket.

 

Påskejagt, foto: BU fonden

Tag på Påskejagt og se om I kan gætte den hemmelige afsender af gækkebrevet. 

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Sara Bødker Sørensen

Presse- og kommunikationsrådgiver hos Børneulykkesfonden

Tlf.: 30 37 77 30

@: sara@borneulykkesfonden.dk

 

Om Børneulykkesfonden

Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut – hele døgnet.

 

Det gør Børneulykkesfonden noget ved. Vi arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

 

Om Legeheltene

Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom. Men et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser, tumleri og fællesskab – og med plads til at være barn igen.

 

Legeheltene er på 10 hospitaler i Danmark og er et initiativ startet af Børneulykkesfonden. Læs mere på www.legeheltene.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev