Ja, du læste rigtigt: Hvis du køber seks flasker af en af nedenstående vine, så forærer vi dig simpelthen en ekstra flaske gratis!

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke – vi er i sommerhumør og vil gerne forkæle dig ekstra meget. Du kan glæde dig til at fornøje ganen med en skøn Chardonnay fra Østrig, en herlig rosé fra Sydrhône, eller en af tre forrygende rødvine fra henholdsvis Nordrhône, Jumilla og Toscana. BESTIL ALLEREDE NU! TILBUDDENE GÆLDER KUN TIL OG MED SØNDAG (22/5 2022)!

Chardonnay 2020 Schloss Bockfliess

Masser af sol er hemmeligheden bag denne super lækre hvidvin. Stilen er blød, fyldig og cremet, og den smager ganske enkelt forrygende!

Blisson Rosé 2021 Côtes-du-Rhône

Smuk, sart rosa farve. Duften er delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer. I smagen er vinen frugtig med god fylde og en flot balance.

Syrah 2018 Saint Desirat

Når vinene fra det nordlige Rhône er bedst har de en formidabel kombination af styrke og elegance. Og det er lige præcis hvad du kan glæde dig til her!

Acuma 2019 Goru

Fantastisk vin fra Jumilla i det sydøstlige Spanien! Den smager som en drøm og vil gå rent ind hos dig der elsker en vin med råstyrke og karakter.

Vino Nobile di Montepulciano 2018 San Salvagio

Et vidunder fra Toscana! Den skønne frugt i Sangiovese-druen kommer flot til udtryk i vinen, der er kompleks, tør, krydret og temmelig spændende!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev