For første gang nogensinde sender Danmark to kunstskøjteløbere til Special Olympics 2017, der afholdes i Østrig fra 14. til  25. marts.

Katya Frejlev og Emilie Bandier Borring, begge på 15 år og fra Gentofte er blevet udtaget til at deltage. De har begge skøjtet i næsten 6 år og træner op til 5 gange om ugen. Til dagligt konkurrerer pigerne på lige fod med andre kunstskøjteløbere, men har altså nu muligheden for at deltage i en konkurrence hvor de har de samme forudsætninger som de andre deltagere. Både Katya og Emilie glæder sig utrolig meget til at deltage – det bliver en kæmpe oplevelse og en stor ære at skulle repræsentere Danmark.

Det er en bekostelig affære at deltage ved et Special Olympics og Katya og Emilie har derfor startet en indsamling der skal hjælpe dem med at rejse de 30.000 kr. der er deres mål. Du kan læse mere om indsamlingen og støtte pigerne her.

Pigerne bliver en del af en OL delegation på 14 atleter, derudover kunstskøjteløb deltager i alpin skiløb, langrand og floorball.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev