Magien er tilbage

Hele Danmarks Buster er tilbage i biografen – mød børneskuespillerne fra filmen og sanger Joey Moe, som står bag titelsangen til den nye film

Gentofte Kino inviterer til eksklusiv visning af den nye film om Buster Oregon Mortensen, som de fleste kender fra Bjarne Reuters ikoniske børnebog, Busters Verden, fra 1979.
Busters magiske verden får nyt liv i Martin Miehe-Renards filmatisering, og lørdag den 19. juni kan I møde børneskuespillerne Manfred Weber Cortzen og Kerstin Jannerup Gjesing, som spiller Buster og hans søster Ingeborg i filmen.

Lørdag den 19. juni kl. 16.00

100 kr. inkl. signeret miniplakat og møde med skuespillerne og Joey Moe

Køb billetter

Titelsangen til den nye film – Hey Buster – er skabt af sanger og musiker Joey Moe, og musikvideoen er optaget lige her i Gentofte Kino. Derfor er det en kæmpe fornøjelse igen at byde Joey Moe velkommen i Gentofte Kino lørdag den 19. juni kl. 16.00

Lørdag den 19. juni kl. 16.00

100 kr. inkl. signeret miniplakat og møde med skuespillerne og Joey Moe

Køb billetter

Buster er en opfindsom dreng på 11 år, der elsker at trylle og være sammen med sin familie – især søsteren Ingeborg. Sammen med sin gamle ven Hr. Larsen, øver Buster sig på at vinde sommerens talentkonkurrence, men klassens populære dreng gør alt for at forpurre tryllenummeret, og samtidig stille Buster i dårligt lys overfor den nye søde pige i Brønshøj. Men Buster skal nok finde på en løsning. For Buster Oregon Mortensen giver aldrig op.

Mød Buster og hans søster Ingeborg i skikkelse af skuespillerne Manfred Weber Cortzen og Kerstin Jannerup Gjesing. Inden filmen er der mulighed for at få en signeret miniplakat.

Lørdag den 19. juni kl. 16.00

100 kr. inkl. signeret miniplakat og møde med skuespillerne og Joey Moe

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Gå trygt i Gentofte Kino

I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:
Der skal fortsat bæres mundbind eller visir i biografen, når du står eller bevæger dig rundt i biografen.
Ved ankomst til biografen skal du vise gyldigt coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de seneste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 14-180 dage.
Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev