Artiklen er sponseret

Med foråret i møde skal forårsgarderoben klargøres, og det kan faktisk være svært og sammensætte den helt perfekte garderobe. Derfor kan du herunder blive inspireret og få råd til, hvilke musthaves vi anbefaler til foråret!

En god blazer

Først og fremmest anbefaler vi helt klart, at du har investeret i en god blazer til din forårsgarderobe! Blazeren er nemlig helt essentiel til flere ting. Den kan både piftes op med en lækker top under fra f.eks. Copenhagen Muse toppe eller sammensættes med en pæn kjole under. Derudover kan blazeren også bruges til hverdag, hvor den kan piftes ned med en t-shirt under og et par jeans. Det er stadig for koldt til kjoler, t-shirts og toppe, og derfor er blazeren en sikker vinder til foråret! En god idé er at have en blazer i en basic farve såsom sort eller brun, men du vil helt sikkert også blive glad for at have valget om en mere festlig blazer i de moderne forårsfarver til at pifte det ellers kedelige outfit op!

Et par lyse cowboybukser

I foråret kan vi heller ikke undvære et par lækre cowboybukser i en lidt lysere farve, da de passer til de fleste looks, samtidig med de både kan styles afdæmpet men også festligt. Skal du til fest, kan du smide et par stiletter og en bluse til et par jeans, da kjole og nederdel ofte er for koldt i forårsmånederne. Et par lysere cowboybukser fremhæver dine former og giver et frisk udtrykt, som vi elsker i foråret!

Farverige striktrøjer i moderne farver

Dernæst anbefaler vi varmt, at du køber dig et par farverige striktrøjer i forårsfarver til garderoben. Striktrøjen er god til de koldere dage og til de køligere aftener, og det er en god måde at få indblandet farver i forårsgarderoben. Striktrøjen er en nødvendig genstand i de fleste garderober, og det forstår vi godt, fordi striktrøjen kan bruges til alle outfits!

Et par gode sneakers

Væk med de sorte vinterstøvler og frem med et par lækre sneakers! I forårsmånederne ser vi oftere solen, og fortovet er uden sjask og sne, og derfor kan du uden risiko smide et par lækre sneakers til dit outfit. Der findes sneakers i alle farver og former, så du kan helt sikkert finde et par, som matcher din stil. Så snart du har investeret i et par moderne sneakers, kan du ikke undvære dem igen!

 

Foto: Pavel Danilyuk, Pexels

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev