New Zealand er det mest isolerede land i verden. Selvom landet ligger på den anden side af kloden, så trækker vinene dog tråde helt tilbage til den nordlige halvkugles franske rødder. Med deres relativt kølige klima og lange, tørre modningsperiode, så formår de at opnå den samme friske og sprøde karakter, som man kender fra Europa – men dog med et pift af oversøisk solmodenhed. Fik vi nævnt, at New Zealand også er et af de vinlande i verden, hvor man får allermest vin for pengene? Oplev den new zealandske magi gennem vores Babydoll-serie fra producenten, Yealands, som står bag nogle af vores bedst sælgende vine!Babydoll Chardonnay
2021 Hawke’s BayDet nyeste skud på Babydoll-stammen! En afbalanceret, charmerende og lettilgængelig Chardonnay, som passer perfekt i denne serie af vine i høj kvalitet, hvor man helt præcist rammer den friske, lette og elegante Chardonnay-karakter. Perfekt til et glas i haven, som velkomstglas eller under madlavning. Parres flot med lettere forretter som hvid fisk, salat eller en god pastaret med skaldyr.
Babydoll Pinot Noir
2020 MarlboroughHerlig klassisk Pinot Noir-aroma med nuancer af røde bær, svampe og blommer. Smagen er frisk og med en ungdommelig charme i den intense røde frugt.En utrolig alsidig vin i selskab med mad, her er både saft og koncentration til eksempelvis vildt og kalvekød. Samtidig er vinens elegance oplagt i kølig tilstand i selskab med dybe og smagfulde retter med fisk.
Babydoll Sauvignon Blanc
2021 MarlboroughHelt fantastisk hvidvin – og uden tvivl vores største Sauvignon Blanc succes nogensinde! Vinen er svær ikke at forelske sig i, da mundhulen fyldes appetitligt af smagen af stikkelsbær, passionsfrugt, hyldeblomst, honning og citrus, samt en let krydring.En finesserig herlighed, som simpelthen bare smager af mere!
Babydoll Pinot Gris
2021 MarlboroughFrisk duft af eksotiske frugter, samt nuancer af nødder. I smagen opdages stenfrugter som fersken og mango. Der er en dejlig balance mellem frugt, sødme og syrlighed, der afsluttes af en forfriskende sprød finish.En sand crowdpleaser!
Yealands er en progressiv producent, som bl.a. går efter at være verdens mest bæredygtige vinproducent! Vil du lære mere om Yealands, så hør vores podcast interview med vinmageren, Natalie Christensen!

  Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev