Premiere!

Endelig er der i Gentofte Kino premiere på den italienske filmatisering af Ermanno Reas roman “Nostalgia” fra 2016. Filmen er instrueret af Mario Martone og var nomineret som Årets Bedste Internationale Film ved Oscar-uddelingen.

Med denne skønne film får du en stærk, visuel og ganske emotionel filmoplevelse, når du tages med på en nostalgisk rejse til skønne Napoli, hvor fortiden indhenter den hjemvendte Felice efter 40 år i selvvalgt eksil.  Gentofte Kino skriver i sit nyhedsbrev:

“I Nostalgia følger vi Felice (Pierfrancesco Favino, der er internationalt kendt gennem bl.a. World War Z, Engle og dæmoner og De smukkeste år). Den handler om, hvordan det opleves at vende tilbage til sin fødeby efter adskillige år. Efter 40 år i selvvalgt eksil vender Felice tilbage til Napoli, hvor han levede de første femten år af sit liv. Det gamle og nye Napoli smeltes sammen i hans bevidsthed, og Felice oplever, at nostalgien, der rammer ham, kan være både berusende og farlig. Det er ikke alle, der er begejstrede for at se ham. Hvorfor forlod han hjembyen for 40 år siden?”

Premiere: Torsdag d. 6. juli kl. 17.00 – køb billetter her.

Læs meget mere om og se de fulde program for Gentofte Kino her.

 

Foto: ABW

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev