Foråret varmer for alvor op – og der er masser af gode, kulturelle grunde til at finde både travesko og tæpper frem:

Kunstparken på Ordrupgaard og Experimentariums tagterrasse er åbnet for sæsonen, Gentoftes gallerier åbner dørene, og så kan du begynde at glæde dig til Opera i det fri i Øregårdsparken.

Der er også filmfest og bogfest på programmet – og meget mere. Find inspiration her.

Rigtig god fornøjelse!

PS: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det endelig videre til naboer, venner og familie, som kan tilmelde sig med et klik herunder.

Nye medlemmer kan melde sig til her 

BOGFEST FOR BØRN OG UNGE

I morgen den 23. april fejrer Gentofte Hovedbibliotek nordens børnebøger med BOGFEST. Det er sjovest for børn 7-14 år og der er både fortællinger, forfattere, snobrød, selfies og læselyst på programmet.

Find programmet her 

NYD FORÅRET PÅ DEN INTERAKTIVE TAGTERRASSE

Slå dig ned på Experimentariums tagterrasse og nyd udsigten, mens de yngste øver motorik og balance i det helt nye kravlehus, og de større børn dyster for sjov i bevægelsesquizzerne og på Tagstranden. Terrassen er åben!

Læs mere her 

SIDSTE CHANCE – OG GENSYN MED KUNSTPARKEN

Det er ved at være allersidste chance, hvis du skal opleve den anmelderroste udstilling Gauguin og hans venner på Ordrupgaard – udstillingen slutter 1. maj. Og nu I er der, så læg vejen omkring Kunstparken – alle værker er genåbnet for sommersæsonen.

Læs mere her 

ENDNU MERE KUNST TIL BØRNENE?

KULTURSKOLERNE ÅBNER TILMELDINGEN PÅ MANDAG

Tid til nye fritidsinteresser? Fra på mandag den 25. april kan du melde dit barn til den kommende sæson på Kulturskolerne: I det store hus på Duntzfelts Allé kan børn og unge fra 0-25 år gå til musik, drama, billedkunst og sprogkunst.

Tilmeldingen åbner den 25. april 

KALDER ALLE FILMELSKERE

Den 29. april til den 1. maj 2022

Gentofte Kino præsenterer Danmarks officielle filmfestival udelukkende med film i det legendariske 70 mm. filmformat. En fest for filmelskere! Programmet rummer både klassikere og helt nye film.

Se program og book billetter her 

FRK JULIE: EKSTRA FORESTILLINGER

Børsen skrev:

Alban Lendorfs sexede og forførende udgave af Jean sidder lige i øjet, og det samme gør Sonja Richters elegante fortolkning af rollen som frøken Julie. Ikke mindst fordi Sonja Richter elegant spiller på et miks mellem uskyld, rådvildhed og kynisme

– Børsen

Bellevue Teatrets succes får ekstra forestillinger den 29. og 30. april.

Book teaterbilletterne her 

BLIV KLOG PÅ PRINS AAGE

Foredrag på Garderhøjfortet: Aage, prins, garder og legionær

Den 19. maj

Eric Lerdrup Bourgois er leder af Livgardens Historiske Samling og er i øjeblikket i gang med at skrive en bog om Prins Aage. Hør hans foredrag og få indblik i arbejdet, der bl.a. har bragt Bourgois til Fremmedlegionens arkiver i hovedkvarteret i Aubagne.

Læs mere og book billetter her 

TAG PAUSE I MØRKET

Film skal som bekendt ses i en lokal biograf – se hvad MovieHouse Hellerup har på programmet den kommende tid.

Find dine billetter her 

MODERNISMENS MÆND PÅ ØREGAARD MUSEUM

Strategi, selviscenesættelse, branding. Det handler det også om for De 4 – Modernismens Mænd. Tag forbi den nye udstilling på Øregaard Museum.

Læs mere om udstillingen her 

KOM TÆT PÅ KUNSTEN

Åbne Døre er en forening af kunstnere i Gentofte Kommune, som i de sidste 26 år har åbnet deres hjem og atelierer for at give kunstinteresserede mulighed for at opleve kunsten i kunstnernes eget miljø. I år er der Åbne Døre i weekenden den 7.-8. maj.

Læs mere om Åbne Døre her 

SÆT KRYDS I KALENDEREN: DER ER OPERA I DET FRI

Fredag den 27. maj kl. 18 er der Opera i det fri i Øregårdsparken – glæd dig til Det Kgl. Teaters største stemmer under åben himmel. En række lokale madsteder gør det let for dig at gøre picnicen både let og lækker.

Læs mere her 

Få overblik over kulturarrangementer nær dig Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Få overblik over arrangementer her 

Kontaktinformation

Kulturklub Gentofte Ahlmanns Allé 6 2900 Hellerup

Skriv til Kulturklub Gentofte på kulturklub@gentofte.dk

Kulturklub Gentofte er et samarbejde mellem kulturinstitutioner og -aktører i Gentofte Kommune. Som abonnent på nyhedsbrevet får du overblik over aktuelle kulturoplevelser i Gentotfte. Gentofte Kommune administrerer klubben – læs om persondata på gentofte.dk/databeskyttelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev