Youtubevært Emilie dyster mod Thomas fra Illustreret Videnskab i at bygge den fedeste raketbil. Hvem mon ræser afsted med sejren?

Se denne email i din browser

Nyt fra Experimentarium

30. maj 2021

Ny video: Emilie battler på raketbil

Denne gang møder Youtubevært Emilie sin modstander Thomas fra Illustreret Videnskab i en vaskeægte raketbilschallenge! De bygger hver deres bud på den fedeste raketbil,- og så dyster de mod hinanden. Der er fart over feltet, og Emilie er i fuld firspring: Mon hun flyver eller failer? Få svaret lige her, og lær også, hvordan I bygger jeres helt egen raketbil derhjemme.

SE VIDEOEN

Glæd jer til Olympisk Sommer

Om to måneder starter de Olympiske Lege i Tokyo, men allerede om fire uger begynder vi at varme op til OL og PL. Forbundene under Dansk Idrætsforbund og Parasport Danmark indtager Experimentariums scener og arenaer og byder på inspirerende smagsprøver og prøvetimer i alt fra fægtning til kørestolsrugby.

LÆS MERE OM OLYMPISK SOMMER

Hvem er mest aktiv?

Bevægelse er sundt for krop og sjæl. I dette mini-forsøg sammenligner I jeres ugentlige aktivitetsniveau.

FIND FORSØGET HER

Fold det fedeste fly

Forleden var det National Paper Airplane Day. Vi viser jer, hvordan I kan folde et papirfly, der svæver LANGT.

FÅ FOLDESKABELON

Det perfekte legetøj til en dag i solen

Aerobie Pro Flying Ring er den rekordsættende frisbee, der blev brugt ved verdens længste kast på intet mindre end 405 meter! Frisbee’en er lavet i et specielt aerodynamisk design, der gør den nem at kaste. Tag frisbee’en med på stranden eller i haven, og forsøg at slå verdensrekorden. Klar, parat, flyv!

KØB DEN I WEBSHOPPEN 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev