4 nye efterfødselsforløb

House of Pilates på Hyldegårds Tværvej 47 i Charlottenlund tilbyder nu 4 spritnye efterfødselsforløb mandag, onsdag, torsdag og fredag fra efter efterårsferien. Tre af forløbene er målrettet mor & baby, og forløbet om onsdagen er målrettet far & baby!

Far/baby

Far/Baby-forløbet bliver det første af sin slags! Hos House of Pilates har de masser af erfaring med at både at undervise de vokse og underholde babyerne samtidig – og efter endt træning plejer begge parter at være glade! De håber, at der er nogle first-mover-fædre, som har lyst til at prøve den effektive træning.

Mor/baby

Hos House of Pilates har man tilbudt Mor/Baby-forløb i årevis, og de har endda forløb, som er koordineret med Sanse Motorik Gentofte (lige rundt om hjørnet på Hyldegårds Tværvej), hvis du gerne vil nå begge dele på samme dag.

Alle efterfødselsforløbene

Fælles for alle forløbene er, at de er fleksible i forhold til dage og tider – så sig til, hvis de ikke har ramt en dag eller et tidspunkt, som passer for dig/jer.

Er I en gruppe af nybagte mødre eller fædre, som gerne vil træne på et eget hold, er det også muligt.

Bemærk også, at der er aftenhold i hverdagene fra kl. 20-21, som er timet til, når ungerne er lagt i seng, og mor eller far kan nå en times træning sammen med andre, som også bedst kan træne om aftenen.

Se meget mere om – og book dig på – Mor/Baby og Far/Baby lige her.

Har du/I spørgsmål? Så tag endelig fat i House of Pilates på tlf. 51 52 42 16.

Foto: House of Pilates. Presse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev