Kom forbi vores forretninger og få en påskehilsen med på vejen. Vi holder åbent i vores almindelige åbningstider i påskeugen. Vi tillader os dog at drikke påskete og guffe påskeæg i selve helligdagene, så her vil døren desværre ikke blive åbnet. Det betyder derfor, at du skal skynde dig forbi, hvis du ikke vil risikere at løbe tør for påskegodter. Når du ikke forbi før skærtorsdag, så er vi heldigvis at finde i forretningerne på lørdag også.

Vores sortiment rummer påskeæg til både de store og små, for ingen skal snydes for at få alle sanserne stimuleret med den bedste chokolade.

Hos Chaya tror vi på, at de små slikmunde sagtens kan smage forskel på kvalitet. Vi anbefaler derfor indpakkede praliné-æg fra Valrhona, der er oplagte til æggejagt i haven. Et andet svar på påskeægget kunne være Valrhonas påskekalender, der gemmer på påskelækkerier bag hver låge, der åbnes i helligdagene. En skæg og fin måde at glæde de mindste på. Se mere her. 

Til de store vil Chayas egne påskeæg være et sikkert hit efter enhver påskefrokost eller som en lille opmærksomhed til en, der fortjener det. Vi har pakket chokoladerne i fine æsker á 4, 9 og 18 stk., men du vil også have mulighed for selv at sammensætte netop dine favoritter i vores forretninger. Godterne kan anbefales ledsaget af en af vores påsketeer, der bestemt ikke gør påskeherlighederne ringere. I år vil du finde Klassisk Påske Te og Herbal Påske Te på hylderne.

Se vores udvalg af påskevarer her.

Påsken i Chayas caféer

Hvis påskedagene ikke allerede er fyldt op med festlige arrangementer, så håber vi at se dig i en af vores caféer, hvor vi holder åbent som vi plejer. Ekstraordinært vil Ordrupgaard Café ved Chaya holde åbent alle påskedagene i tidsrummet 11.00-17.30.

Husk altid at booke bord i forvejen.

Dronning Louises Tehus Ordrupgaard Café ved Chaya

Vi glæder os til at ønske dig en god påske.

En kop med påskete, tak

Ingen påske uden påskete. Vi har i år sørget for to skønne påsketeer – Klassisk Påske Te og Herbal Påske Te.

Chayas Klassiske Påske Te er baseret på en blanding af sort te fra Kina og Sri Lanka tilsat kornblomst, rabarber og lulofrugt. Denne te har været kendt som vores påskete i mange år.

Vores nye Herbal Påske Te, består udelukkende af tørrede urter, og er derfor fri for tein. Teen får sin friskhed fra citronmelisse og mynte og sin fylde fra lakridsrod.

Hvis du også holder meget af en god kop kaffe, så har vi sørget for at Påske Kaffe også kan købes i Chaya. Kaffen er lavet af bønner fra Indonesien, Colombia, Brasilien, Centralamerika og Østafrika. Kaffen er fyldig og mild med lang eftersmag. En god kop til den, der kan lide en mild og blød kaffe.

Hvis du kender nogen, du ønsker at dele dette med, så har du muligheden her:

Del

Del

Videresend

VORES FORRETNINGER

Chaya Lyngby Hovedgade 9A 2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4593 9090

Chaya Jægersborg Allé 37 2920 Charlottenlund Tlf.: 3990 9097

VORES CAFEER

Dronning Louises Tehus Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf.: 3132 3960

Ordrupgaard Café ved Chaya Vilvordevej 110 2920 Charlottenlund Tlf.: 2269 3960

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev