Artiklen er sponseret

Når man er blevet konfirmeret, er der en masse hyggelige og spændende ting, der skal opleves. Udover selve konfirmationen og festen, er der også andet, der i denne tid er enormt spændende for konfirmanderne – og en af disse er blå mandag. Læs videre her for at høre mere om, hvordan denne dag kan planlægges.

En hyggelig og spændende aktivitet

Når der skal planlægges blå mandag, er der forskellige ting, man kan overveje. En af dem er at finde en aktivitet, som konfirmanderne kan lave sammen. Dette skal gerne være noget sjovt, der giver en fed oplevelse. En mulighed er at finde flere forskellige aktiviteter, så alle kan vælge det, de helst vil – og alle kan derfor nemt være med.

Du kan overveje at finde et sted, der tilbyder komplette løsninger – og dette finder du hos kongelunden. Her er der mulighed for at skræddersy en unik dag, hvor konfirmanderne har mulighed for at prøve diverse forlystelser, aktiviteter og lignende, som vil give dem en sjov og spændingsfyldt dag. Der vil være noget for alle, og du er sikret, at der skabes en dag med gode minder.

Tid til shopping

Der er mange forskellige måder at holde blå mandag på. Mange vælger også at give konfirmanderne tid til shopping, så de på den måde har muligheden for at bruge en lille smule af de penge, som de har fået i konfirmationsgave.

Det kan derfor også være en fordel at overveje, hvor konfirmanderne skal sendes hen, når de skal på shopping. Sørg for at vælge et sted, med gode shoppingsmuligheder, så de har mange forskellige muligheder, når det kommer til butikker.

Husk også at lave en tidsplan for dagen, så der både kan blive tid til aktiviteter og sjov, men også shopping. Her kan du også informere om mødesteder og mødetidspunkter, så de unge mennesker nemt kan finde det rette sted og tidspunkt at være tilbage til den næste aktivitet.

 

Der er mange forskellige måder at holde blå mandag på. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev