Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 020816-090816.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Tricktyveri i forretning, Tuborg Havnevej, Hellerup
Tidspunkt: 05/08-2016
Anmeldt kl 1314. Forurettede stod i kø ved kassen, da en kvinde med østeuropæisk udseende pludselig rettede henvendelse til ekspedienten og ville have penge tilbage for nogle flasker, hvilket tog noget tid. Da forurettede efterfølgende skulle betale for sine varer, var hendes pung blevet stjålet fra hendes taske. Pungen indeholdt ca. 4500 kr. i kontanter, hævekort, sygesikringsbevis og medicinkort.

Færdselsuheld, Gentofte
Tidspunkt: 03/08-2016

Kl. 0648 anmeldtes et færdselsuheld på tilkørslen til Lyngbyvej fra Brogårdsvej.
Part 1, personbil ført af en 45 årig mand fra København, kørte ad Brogårdsvej mod øst og foretog højresving til tilkørslen, hvor der skete sammenstød med part 2, lille knallert ført af en 30 årig kvinde fra Søborg, der kørte i samme retning og kørte ind i siden på part 1. Ved sammenstødet blev part 2 kastet af knallerten og kørtes til sygehuset for behandling.

Tyveri fra lejlighed, Hellerup.
Tidspunkt: 03/08-2016

Kl. 1340 anmeldtes fra en lejlighed på Strandvejen, at en mand var gået ind på stedet gennem åbenstående hoveddør og havde stjålet en taske.
Patrulje hurtigt fremme på stedet, hvor de anholdt en 47 årig mand fra Jyderup, der blev taget med på stationen.

Færdselsuheld, Gentofte
Tidspunkt: 03/08-2016

Kl. 1642 anmeldtes et færdselsuheld i rundkørslen Nybrovej og Lagergårdsvej.
Part 1, varebil ført af en 65 årig mand fra byen, kørte ad Nybrovej og ind i rundkørselen, hvor han påkørte part 2, cykel ført af en 34 årig kvinde fra København, der kørte i cykelfelt. Ingen personskade.

Spirituskørsel, Hellerup.
Tidspunkt: 04/08-2016

Kl. 0541 anmeldtes fra Duntzfelts Alle, at et par var oppe at skændes. Under skænderiet kørte kvinden fra stedet , men blev standset, hvorefter hun forsøgte at løbe. Dette blev forhindret og hun kom ind i personbilen igen, som hun fik gang i og kørte videre og påkørte et vejskilt.Patrulje sendt til stedet, hvor de traf den 41 årige kvinde fra byen, der blev skønnet spirituspåvirket, anholdt og taget med til prøveudtagning.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev