Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 300816-070916.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Tricktyveri, Gentofte
Tidspunkt: 05/09-2016

Kl. 1122 anmeldte en 71 årig mand fra Lyngby, at han under færdsel på fortovet på Snogegårdsvej, var blevet standset af en engelsk registreret bil, hvor der på bagsædet opholdt sig to kvinder – A og B – der havde spurgt om vej til hospitalet på engelsk. Manden havde forklaret dem vejen og havde som tak fået en kæde af gult metal om håndleddet, alt imedens han blev trukket halvt ind i bilen gennem sideruden. Under dette havde A stjålet hans guld halskæde med krucifiks, hvilket han først opdagede da bilen med kvinderne var kørt.

Gerningskvinderne beskrives som:

A: Kvinde, Asiatisk af udseende, 30-40 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Skønhedspletter i ansigtet, Talte: Engelsk, Medbragte: Guld armbånd og guld halskæde

og

B: Kvinde.

Røveri, Gentofte
Tidspunkt: 04/09-2016

Kl. 1706 anmeldtes fra en adresse på Høeghsmindevej, at en beboer på stedet havde overrasket en person, der stjal ting fra en uaflåst garage. Ting var kastet imod og havde ramt beboeren, hvorefter gerningsmanden flygtede. Han blev eftersat af en bil.
Patrulje til stedet, hvor de fik fat i 39 årig mand fra Hillerød, der blev anholdt og taget med til stationen.

Færdselsuheld, Gentofte
Tidspunkt: 31/08-2016

Kl. 1810 anmeldtes et færdselsuheld på Adolphsvej ved Kildeskovshallen.
Part 1, personbil ført af en 41 årig kvinde fra Hellerup, kørte på vejen mod vest og foretog venstresving til indkørslen til hallen, hvorunder der skete sammenstød med part 2, cykel ført på cykelsti på vejen mod øst. Part 2 blev kørt til behandling på skadestuen.

Færdselsuheld, Hellerup.
Tidspunkt: 30/08-2016

Kl. 0750 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Ellemosevej og Ellegårdsvej.
Part 1, personbil ført af en 45 årig kvinde fra byen, foretog venstresving fra Ellemosevej i krydset til Ellegårdsvej, idet hun kørte over cykelsti og overså part 2, cykel ført af en 50 årig kvinde fra Søborg, der blev påkørt og væltede. Ingen personskade.
Brand, Charlottenlund.
Tidspunkt: 29/08-2016

Kl. 0818 anmeldtes brand i et køkken i en lejlighed på Kollegiehaven.
Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor det viste sig at der var gået ild i en gryde med olie. Ilden slukket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev