Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 071116-161116.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Færdselsuheld, Hellerup.
Tidspunkt: 15/11-2016

Kl. 2335 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Lyngbyvej og Tuborgvej.

Part 1, personbil ført af en 69 årig kvinde fra byen, kørte på Tuborgvej og ind i krydset, hvor der sket sammenstød med part 2, personbil ført af en 59 årig mand fra København, der kørte ind i krydset fra Lyngbyvej mod syd. Begge parter tilskadekomne og kørt til sygehuset for behandling. Krydset åbnet igen kl. 0105.

Eftersættelse af brugsstålet bil, Hørsholm, Allerød, Rudersdal, Lyngby, Charlottenlund.
Tidspunkt: 16/11-2016

Kl. 0201 traf en patrulje i Hørsholm en brugsstjålet Ford Galaxy, som ikke ønskede at standse på patruljebilens tegn, hvorefter den forsøgte at stikke af.

Eftersættelsen foregik fra Isterødvej, via Sjælsmarkvej, Kongevejen, Nymøllevej, Hillerød-motorvejen, Farum, Bistrupvej, Vasevej, Birkerød Kongevej, Ravnsnæsvej, Rungstedvej, Rungsted Strandvej, og videre ad Strandvejen til Bernstorffsvej, hvor den endte med at den stjålne bil påkøre en patruljevogn, der holdt stille på stedet.

Der blev kørt med mange overtrædelser af færdselsloven bl.a. mange hastighedsovertrædelser.

En passager i bilen, en 20 årig mand fra Søborg, blev anholdt på stedet, medens føreren, måtte eftersættes og anholdes af en politihund. Føreren er en 29 årig mand fra Frederiksberg.

Føreren blev skønnet påvirket af spiritus og narko, hvorfor der blev udtaget prøver til konstatering af dette. Han blev endvidere sigtet for kørsel i frakendelsestiden, ligesom han blev fundet i besiddelse af narko.

Færdselsuheld med flugt, Hellerup.
Tidspunkt: 14/11-2016

Kl. 1221 anmeldtes et færdselsuheld ved krydset Niels Andersensvej og Kildegårdsvej.

Part 2, personbil ført af en 46 årig kvinde fra Søborg, holdt stille i krydset for rødt lys, da hun blev påkørt bagfra af part 1, personbil med reg. nr. GW58841, der dog flygtede fra stedet. Sagen efterforskes. Ingen personskade.

Færdselsuheld, Hellerup.
Tidspunkt: 11/11-2016

Kl. 2045 anmeldtes et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ved Tuborgvej.

Part 1, personbil ført af en 28 årig mand fra Frederiksberg, kørte på vejen mod nord med høj hastighed og mistede af ukendte årsager herredømmet over bilen der forulykkede. Føreren blev ved uheldet kastet ud af bilen, og blev konstateret død.

Brugstyveri af varebil, samt overtrædelser af færdselsloven, Gentofte
Tidspunkt: 11/11-2016

Kl. 2155 observerede en patrulje på Motorring III, en varebil der var efter brugsstjålet. Den blev eftersat til Ørnegårdsvej, hvor den blev bragt til standsning efter at have lavet et utal af overtrædelser af færdselsloven, herunder kørt imod færdselsretningen på motorvejen.

Det viste sig at der var 5 personer i bilen, hvor en 16 årig dreng fra Ølsted var fører. De øvrige i bilen var to 16 årige drenge fra Ølsted og en 16 årig dreng og en 17 årig pige, begge fra Hillerød. De blev anholdt og taget med på stationen.

Tricktyveri, Dyssegård.
Tidspunkt: 09/11-2016

Kl. 1448 anmeldte en 81 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i supermarked gik til sin opgang på Vangedevej, hvor A og B rettede henvendelse til hende og spurgte om vej, idet de fremviste et kort. Efterfølgende opdagede hun, at hendes dankort var stjålet, og som senere viste sig var misbrugt til hævninger.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, sort hår, overskæg, mørk i huden, udenlandsk af udseende måske pakistansk, 25-30 år, 170 cm, iført mørkt tøj og talte på et fremmede sprog,

og

B: Mand, sort hår, mørk i huden, udenlandsk af udseende måske pakistansk, 25-30 år, 160-165 cm, iført mørkt tøj.

Hærværk, Hellerup.
Tidspunkt: 08/11-2016

Kl. 0903 anmeldtes fra Tuborgvej, at en person smadrede ruder med sten og kastede samme efter cyklister, ligesom han sparkede på biler.

Patrulje til stedet, hvor de anholdt en 27 årig mand fra Tjekkiet, der blev taget med på stationen.

Tricktyveri, Hellerup.
Tidspunkt: 07/11-2016

Kl. 1102 anmeldte en 56 årig mand, at han efter at have handlet ind i en kiosk på Ryvangs Alle, havde fået en henvendelse fra en sydlandsk udseende mand, der havde spurt ham om vej.

Efterfølgende var han stået på en bus og opdagede, at hans pung var stjålet. Dankort efterfølgende misbrugt til hævning.

Intet signalement.

Tricktyverier, Nivå, Nærum, Vedbæk, Charlottenlund og Hillerød.
Tidspunkt: 04/11-2016

Kl. 1038 anmelde en 89 årig kvinde, at hun havde været udsat for et tricktyveri på sin bopæl Nivå Stationsvej, hvor en dreng havde skudt en bold ind i haven.

Kl. 1055 anmeldte en 78 årig kvinde, at hun under færdsel i Rundforbiparken havde fået en henvendelse fra en udenlandsk mand, der havde spurgt om vej. Hun havde afvist ham, men det var lykkedes at stjæle hendes dankort, der efterfølgende var blevet misbrugt.

Kl. 1234 anmeldte en 81 årig kvinde, at en udenlandsk mand var kommet til hendes bopæl på Flintemarken og havde brugt et påskud om at han skulle kigge på vinduer. Herunder havde han stjålet smykker.

Kl. 1452 anmeldte en 84 årig kvinde, at hun, da hun parkerede foran sit hun på Strandvejen, var blevet opsøgt at to mænd, der fremviste en avis. Under dette fik hun stjålet en nøgle til huset.

Kl. 1549 anmeldte en 75 årig kvinde fra byen, at hun tidligere på dagen havde handlet i supermarked i Slangerupgade, hvor hun betalte med sit dankort.

Senere på dagen blev hun ringet op af sin bank, der fortalte hende at der var foretaget hævninger på hendes dankort, der herefter blev konstateret stjålet.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev