Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 260517-060617.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forebyggende indbrudsindsats i Gentofte, Furesø og Rudersdal kommuner
Tidspunkt: 31/05-2017

Den 31. maj mellem kl. 16-20 gennemførte Nordsjællands Politi en forebyggende indbrudsindsats i fire områder i Gentofte, Furesø og Rudersdal kommuner. Ca. 425 husstande i de fire udvalgte områder fik mellem kl. 16-20 besøg af Nordsjællands Politi til en snak om, hvordan man kan forebygge indbrud. Med sig havde de også en indbrudsmappe til borgerne med gode råd til at sikre sig mod indbrud. Der blev blandt andet fokuseret særligt på nabohjælp, da aktiv nabohjælp kan være med til at forebygge op mod hvert 4. indbrud. Læs mere her.

Tricktyveri, Gentofte
Tidspunkt: 30/05-2017

Kl. 2049 anmeldtes fra en adresse på Søgårdsvej, at en 82 årig kvindelig kørestolsbruger var blevet opsøgt på sin bopæl af A og B. De var gået ind i lejligheden, hvor de gik rundt i lejligheden uden at sige noget.

Da de var gået igen konstaterede hun, at der var stjålet kontanter fra hendes pung.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Talte: Dansk med accent, Iført: kasket, sort tøj

og

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 30-40 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk med accent, Iført: sort tøj
Indbrud i villa, Hellerup.
Tidspunkt: 26/05-2017

Kl. 0825 anmeldtes at nogle personer udviste mistænkelig adfærd omkring et hus på Gersonsvej.

Patrulje til stedet, hvor man anholdt en 26 årig mand, medens en person var flygtet fra stedet.

Den anholdte blev indbragt til stationen, hvor han efterfølgende blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet.

Brand, Charlottenlund.
Tidspunkt: 28/05-2017

Kl. 2254 anmeldte brand i en lejlighed på Ordrup Jagtvej.

Brandvæsen og patruljer til stedet, hvor det viste sig, at beboeren havde glemt at slukke for en pande med olie, hvorfor der var opstået ild og røgudvikling. Beboeren evakueret indtil slukning var udført.

Beboeren, en 21 årig mand, blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev