Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2022/02/28-2022/03/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i institution, Hellerup

Klokken 08.19 blev det anmeldt, at der i weekendens løb havde været indbrud i en børneinstitution på Tranegårdsvej. På tidspunktet for anmeldelsen var der ikke dannet overblik over, hvorvidt der var blevet stjålet noget. Tyvene var kommet ind ved at opbryde en terrassedør.

Også klokken 08.53 blev der anmeldt et indbrud i en børneinstitution i Hellerup, der var sket i weekendens løb, denne gang på Bregnegårdsvej. Herfra var der blevet stjålet to arbejdscomputere og en ældre iPhone.

Indbrud i skole, Hellerup

Klokken 12.42 blev det anmeldt, at der søndag formiddag havde været indbrud på Gammel Hellerup Gymnasium, hvorfra der var blevet stjålet en computer og en drone.

Vold, S-togslinjen fra Allerød mod København

På vegne af en 21-årig kvinde blev det klokken 20.13 anmeldt, at hun kort forinden var blevet slået og sparket af to unge kvinder i et S-tog på vej fra Allerød mod København. De to gerningspersoner var efterfølgende stået af på Lyngby Station, mens den 21-årige kørte videre med toget til Gentofte

Patruljer kørte til Gentofte Station for blandt andet af afhøre kvinden og vidner til overfaldet. På baggrund heraf foreligger der følgende signalement af de to gerningspersoner:
A: kvinde, ca. 18 år, mørk i huden og med krøllet hår. Iført grå hættetrøje
B: kvinde, ca. 18 år, mørk i huden.

Kvinde gik på togskinner, Gentofte

Klokken 10.31 kom en anmeldelse om, at en kvinde gik på togskinnerne ved Charlottenlund Station. Togdriften blev indstillet og en patrulje kørte til stedet og fik kontakt til kvinden. Hun blev herefter overgivet til sundhedsvæsenet for yderligere hjælp.

Spirituskørsel, Gentofte

Klokken 20.45 blev en 32-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Ørnegårdsvej. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, og han blev derfor sigtet for dette og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. Ligeledes blev han sigtet for kørsel uden førerret samt for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Kørsel i påvirket tilstand, Charlottenlund

Klokken 01.33 blev en 23-årig mandlig bilist fra Hvidovre standset og kontrolleret på Bernstorffsvej i krydset ved Femvejen. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for at sidde bag rattet alligevel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Færdselsuheld, Charlottenlund

En 46-årig kvindelig bilist fra Charlottenlund kørte klokken 07.48 i sydlig retning ad Holmegårdsvej, hvor hun i krydset ved Ordrupvej og Hyldegårdsvej fortsatte lige over. Samtidig kørte en 21-årig mandlig cyklist fra Charlottenlund i nordgående retning ad Hyldegårds Tværvej, hvor han ikke overholdt sin vigepligt og foretog et sving skråt til venstre i krydset, hvilket førte til sammenstød mellem de to parter.

Der skete ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerhed skyld sendt til stedet for at tilse cyklisten.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

En kvindelig borger anmeldte klokken 11.44, at hun omkring ti minutter tidligere havde observeret en bil, som kørte frem og tilbage på Bernstorffslund Alle. Herefter var to mænd steget ud af bilen og var kommet gående hen til kvindens have, hvor de havde lånet sig ind over lågen og kigget indgående ind. Da kvinden gjorde dem opmærksom på hendes tilstedeværelse, gik de tilbage til bilen og forsvandt fra stedet. Kvinden mistænkte, at de to mænd kunne være på stedet med henblik på at begå indbrud, og hun kontaktede derfor Nordsjællands Politi. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at finde de to mænd i området.

De beskrives som:
A: mand, ca. 170 cm, kraftig af bygning. Iført sort hue, mørk jakke, mørke bukser og mørke sko.
B: mand, ca. 170 cm, kraftig af bygning og med kort sort hår. Iført mørk jakke, mørke bukser og mørke sko.
De kørte i en sølvgrå varebil.

To personer stjal kød i supermarked, Charlottenlund

Personalet i Irma på Ordrupvej anmeldte klokken 17.54, at to personer kort forinden havde stjålet kød fra butikken. De var derefter gået fra stedet i retning mod Ordrup Station, mens den ene trak en cykel. En patrulje kørte til området for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at finde dem.

De beskrives som:
A: mand, anden etnisk herkomst end dansk og med mørkt hør. Iført hvid sportsjakke.
B: mand, anden etnisk herkomst end dansk og med mørkt hår. Iført lyseblå sportsjakke.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

En kvindelig borger anmeldte klokken 12.18, at hun omkring 20 minutter tidligere havde bemærket to fremmede mænd, som kiggede ind gennem dørsprækken til hendes bolig på Skovgårdsvej. Da kvinden åbnede døren, løb de to mænd fra stedet og kørte væk i en koksgrå Volkswagen Touran.

De to mænd beskrives som:
A: 35-40 år og med mellemlangt lyst hår. Iført mørk jakke, cowboybukser og hvide sko.
B: 35-40 år. Iført mørk jakke og mørke bukser.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kgs. Lyngby

Klokken 19.20 blev to unge mænd på henholdsvis 16 og 17 år truffet på Jægersborgvej med en mindre mængde hash på sig. Det blev de to sigtet for, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om episoden.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 22.47 anmeldte et vidne, at han så lys bevæge sig i en baghave til et hus beliggende på Gåsebjerget, ligesom der holdt en bil foran huset, vidnet ikke havde set i nabolaget før, og vidnet mistænkte, at det kunne være indbrudstyve på spil. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en mand blev truffet i den pågældende bil. Han viste sig at have et legalt ærinde i området, og der var dermed ikke tale om en mulig indbrudstyv.

Alligevel skal der lyde stor ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Spirituskørsel, Klampenborg

Tirsdag klokken 00.30 blev en 57-årig mandlig bilist fra Gentofte standset og kontrolleret på Taarbæk Standvej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Færdselsuheld, Gentofte

En 21-årig udenlandsk mandlig bilist kørte klokken 01.27 ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da han af ukendte årsager mistede herredømmet over sin bil og påkørte autoværnet. Der skete ikke umiddelbart personskade i forbindelse med uheldet, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse bilisten.

Grundet bilens placering blev motorvejen i en periode afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet. Klokken 02.09 var der igen åbent for den øvrige trafik.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev