Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/04/01-2019/04/09.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 14.13 anmeldte en beboer i Ved Ungdomsboligerne, at hun cirka 25 minutter forinden havde råbt en ung mand an, der stod ude foran hendes køkkenvindue, hvorefter han var stukket af. Det var beboerens opfattelse, at den unge mand ville have forsøgt at kravle ind ad vinduet, hvis ikke han var blevet råbt an. Den unge mand beskrives som: Mand, afrikansk af udseende, sort i huden, 20-25 år, 175 cm, spinkel af bygning, sort kort kruset hår i en fletning. Talte dansk med accent.

Unge mænd malede graffiti, Klampenborg

En anmeldelse om, at to eller tre personer var i gang med at male graffiti på klargøringsstationen på Klampenborg Station klokken 12.53. En patrulje kørte til stedet, men gerningsmændene var ikke længere i området.

Gerningsmændene beskrives som:

A: mand, 17-180 cm.Iført lys hue, sort jakke og blå bukser.

B: mand, 170-175 cm. Iført mørk hættetrøje og mørke bukser.

Færdselsuheld, Gentofte

På Søndersøvej ved Smakkegårdsvej skete der klokken 15.45 et færdselsuheld, da en 31-årig mandlig bilist fra Charlottenlund påkørte en knallertkører. Knallertkøreren klagede efterfølgende over ondt i ryggen og blev derfor kørt til hospitalet til tjek.

Patruljen konstaterede ved sin ankomst, at knallertkøreren, en 30-årig mand fra Valby, var påvirket af euforiserende stoffer, samt at hans knallert var konstruktivt ændret. Begge dele blev han derfor sigtet for.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 13.37 blev det anmeldt, at en varebil kørende i vestgående retning på Kildegårdsvej, som skulle dreje til venstre ad Bernstorffsvej, havde påkørt en fodgænger i fodgængerovergangen i krydset Kildegårdsvej/Bernstoffsvej. Varebilen blev ført af en 52-årig udenlandsk statsborger, som blev sigtet for at have overtrådt færdselslovens bestemmelser, mens fodgængeren var en 53-årig kvinde fra lokalområdet, der blev kørt til kontrol på skadestuen.

Forsøg på indbrud, Hellerup

Klokken 20.54 anmeldte en 43-årig kvinde, at hun og hendes mand kort forinden havde befundet sig i deres hjem på Myl Erichsens Alle, da de hørte en rude blive knust. Anmelderens mand gik derfor udenfor, hvor han observerede en mand, som var ved at kravle ind hos naboen. Da indbrudstyven blev opmærksom på anmelders mand, løb han fra stedet mod Lyngbyvejen.

En patrulje kørte til stedet og runderede, men indbrudstyven var ikke længere at finde i området.

Musik til ulempe, Gentofte

En beboer i området anmeldte klokken 23.36, at der blev spillet høj musik fra en bolig på Stolpegårdsvej. En patrulje kørte til stedet, hvor musikken i mellemtiden var blevet slukket. Patruljen fik dog en snak med beboeren om at vise hensyn til de omkringboende.

Hærværk mod biler, Gentofte, Nærum og Hellerup

Klokken 07.29 blev det anmeldt, at der i nattens løb var udøvet hærværk mod to biler, der havde holdt parkeret på Prins Valdemars Vej i Nærum, idet tre dæk på hver bil var blevet skåret op med en spids genstand.

Samme type anmeldelse indløb fra Hegnsvej i Nærum klokken 08.12, hvor en bil havde fået skåret alle fire dæk op med en spids genstand.

Klokken 09.57 blev et lignende forhold desuden anmeldt fra Højgårds Allé i Hellerup, idet en bil i nattens løb havde fået skåret to dæk op med en spids genstand.

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 13.25 påkørte en BMW personbil flere parkerede bil på Tranegårdsvej.

Føreren af BMW’en og de to passagerer blev efterfølgende samlet op af en anden personbil, der kørte fra stedet i hast. Ved politiets ankomst kunne det konstateres, at BMW’en var meldt stjålet.

Et vidne har sidenhen kontaktet Nordsjællands Politi og fortalt, at det var en ældre mørkeblå Audi af biltypen sedan, som samlede de tre personer op.

De tre personer i BMW’en beskrives som:

A: (Fører af bilen) Mand, ikke etnisk dansk af udseende, 18-22 år, 180-185 cm, brun i huden, sort kort hår. Havde solbriller på.

B: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 18-22 år, brun i huden, med sort langt hår.

C: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 18-22 år, brun i huden, med sort langt hår.

Vejvrede, Gentofte

Klokken 15.10 anmeldte en 28-årig bilist, at han netop havde kørt på Ved Bommen, hvor man må køre 40 km/t, da en mand kørende i en Toyota Aygo overhalede ved brug af cykelstien med en anslået hastighed på 80 km/t.

Dette fik den 28-årig til at dytte, hvilket føreren af Aygoen var utilfreds med. Han steg derfor ud af sin bil og åbnede førerdøren ind til den 28-årige og tildelte ham et knytnæveslag.

Den aggressive bilist beskrives om:
Mand, dansk af udseende, 30-35 år, 180-182 cm høj, kraftig af bygning, hvid i huden, skaldet eller meget kortklippet. Havde desuden tatoveringer bag øre, på kinden samt på halsen. Talte dansk og var iført en mørk dunjakke, løse cowboybukser og kondisko.

Brand, Hellerup

Klokken 19.00 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand på Tuborgvej. En patrulje kørte til stedet, hvor brandvæsenet også befandt sig, og det viste sig, at der var tale om en mindre brand i et komfur. Branden opstod formentlig på grund af en kortslutning i en induktionskogeplade.

Mand tog i dørhåndtag

Charlottenlund: En 46-årig kvinde oplevede tirsdag aften klokken 21.07, at en ukendt mand tog i håndtaget på hoveddøren til kvindens bolig på Enighedsvej. Da døren var låst, kom manden dog ikke ind. Kvinden kiggede ud ad et vindue og så to mænd, der beskrives således: A: kraftig af bygning, ca. 175 cm høj, iført gul jakke. B: ca. 175 cm høj, iført mørkt tøj.

Navigationsanlæg stjålet

Gentofte: Fra en Volkswagen Tiguan, der holdt parkeret på Prins Axels Vej, er der mellem mandag klokken 23.00 og tirsdag klokken 08.00 stjålet et integreret navigationssystem samt en håndtaske. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en trekantsrude i den bagerste dør i passagersiden. Også fra en BMW 5-serie, der holdt parkeret på samme vej, er der stjålet et navigationsanlæg. Det er sket i perioden mellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 08.00

Mand anholdt for hærværk

Charlottenlund: En 19-årig mand fra Charlottenlund blev klokken 02.15 tirsdag nat anholdt og sigtet for hærværk. Den 19-årige blev anholdt, mens han var i færd med at male graffiti på Ordrup Station.

Tyveri fra varebiler

Helsinge, Dyssegård og Skibby: Mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 07.00 var der indbrud i en varebil, som holdt parkeret på Stenlandsengen i Helsinge. Skydedøren på højre side blev brudt op, og en pressmaskine blev stjålet.

Også på Hjemmevej i Dyssegård blev der begået indbrud i en varebil. Her var det bagruden samt ruden i den bagerste dør i passagersiden, som blev knust, og fra køretøjet forsvandt der el-værktøj. Indbruddet skete mellem mandag klokken 00.00 og 05.45.

På Syrenvej i Skibby blev en varebil ligeledes udsat for indbrud, da der blev klippet hul i venstre skydedør mellem fredag klokken 13.00 og mandag klokken 06.50. Også herfra blev der stjålet diverse el-værktøj.

I Helsinge på Skolegade var yderligere en varebil genstand for indbrud mellem søndag klokken 12.00 og mandag klokken 05.00. Her blev der lavet hul i højre skydedør og stjålet blandt andet en jernklipper og flere skruemaskiner.

Varmelampe forårsagede brand

Gentofte: En varmelampe til kyllinger var mandag morgen klokken 06.37 årsag til, at politi og brandvæsen rykkede ud til en lejlighed på Ørnegårdsvej. Lampen har på ukendt vis antændt gulvet i lejligheden, så et område på 40×40 cm blev brandskadet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev