Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/09/14-2020/09/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mulig tricktyv ville låne tærtefad

Charlottenlund: En mulig tricktyv var søndag aften ved 20-tiden på spil hos en beboer på Strandlund. Her ringede en ukendt kvinde på den 86-årige kvindelige beboers dør og bad hende finde et tærtefad til en tærte, som den ukendte kvinde havde bagt. Det afviste den 86-årige, hvorefter den ukendte kvinde bad om at låne toilettet, hvilket også blev afvis af beboeren. Herefter forsvandt kvinden fra stedet. Hun beskrives som 40-48 år, almindelig af bygning, østeuropæisk af udseende og talte dansk med accent.

Stjal parfume

Hellerup: Torsdag eftermiddag klokken 12.25 stjal en 48-årig mand uden fast adresse to parfumer i Matas. Han blev dog opdaget og tilbageholdt indtil, politiet kom til stedet og sigtede ham for tyveriet.

Brand i stikdåse

Dyssegård: Torsdag aften klokken 22.03 udbrød der en mindre brand i en stikdåse i et køkken på Vangedevej. Her havde en 48-årig kvinde tændt en el-koger, og kort efter bemærkede hun, at der var røg ved et køkkenskab. Ingen personer kom til skade, og der skete kun mindre skade på køkkenskabet.

Tyv stjal bilnøgle og bil

Hellerup: Fredag morgen klokken 06.10 blev en 46-årig mandlig beboer på Lundeskovvej vækket ved, at der gik en ung mand rundt i hans hus. Den unge mand stjal en bilnøgle og kørte herefter væk i bilen. Bilen blev senere fundet liggende på taget på Rymarksvej. Den unge mand var forsvundet fra uheldsstedet, han blev beskrevet som havende kort hår og iført mørk jakke, kasket og mundbind.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 17. – 18. september 2020

Tyveri fra personbil, Hellerup

På en parkeringsplads ved Tuborg Havnepark havde en Audi mellem tirsdag klokken 23.30 og onsdag klokken 08.15 fået knust højre fordørs rude samt venstre bagdørs rude. En Mercedes-Benz havde også fået knust højre fordørs rude, mens en Porsche på stedet også havde været udsat for tyveri. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelt stjålne genstande.

Færdselsuheld, Gentofte

Ved rundkørslen på Brogårdsvej skete der klokken 08.28 et færdselsuheld, da en 52-årig kvindelig bilist fra Ballerup svingede til højre i nordvestlig retning og påkørte en 46-årig mandlig cyklist fra København, som kørte ind i rundkørslen fra Søbredden. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men for en sikkerheds skyld blev en ambulance rekvireret for at tilse cyklisten.

Den 52-årige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven grundet manglende agtpågivenhed.

Færdselsuheld, Gentofte

På Motorring 3 ved Nybrovej skete der klokken 10.31 et færdselsuheld, da en 52-årig mandlig bilist fra København trak ind foran en 56-årig mandlig bilist fra Branderup, hvorved den 56-årige påkørte den 52-årige bagfra. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men grundet omfanget af de materielle skader og bilernes placering måtte afspærre afkørslen på stedet, indtil bilerne var flyttet, og der var ryddet op efter uheldet.

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Klampenborgvej blev en 23-årig mandlig bilist fra Hillerød klokken 15.55 standset af en patrulje. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Efterfølgende blev en blodprøve udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle påvirkning.

Indbrud i sportsklub, Gentofte

Det blev klokken 16.45 anmeldt, at der mellem tirsdag klokken 22.45 og onsdag klokken 15.50 havde været indbrud i Gentofte Badminton Klub. Der var ikke umiddelbart tegn på indbrud på stedet, men fra stedet blev der stjålet et større antal designerstole, sodavand samt flere andre madvarer og kontanter.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 14.14, gik en mand rundt iført camouflagetøj og muligvis bærende på en kniv på Strandvejen, hvorefter han forsvandt ind i Rotunden. Flere patruljer kørte til området for at lede efter manden, som dog ikke var at finde.

Ingen efterfølgende anmeldelser kan umiddelbart sættes i forbindelse med det mistænkelige forhold.

Appelsinkast fra bil, flere steder

I løbet af mandag aften indløb der flere anmeldelser fra borgere om, at de var blevet ramt eller forsøgt ramt af appelsiner kastet eller skudt fra en forbipasserende sort VW Golf personbil.

Klokken 18.38 blev en 28-årig mand fra Gentofte ramt i brystet af en appelsin, da han var nær Kokkedal Slot på Rungsted Strandvej. Omkring klokken 19 blev en 46-årig mandlig cyklist forsøgt ramt, da han cyklede på Nordre Strandvej i Hellebæk, og cirka samtidig blev en 58-årig kvinde ramt på overarmen af en appelsin fra bilen, da hun gik på Nordre Strandvej i Hellebæk. Klokken 20.44 anmeldte en 53-årig kvinde fra Nærum, at hun var blevet ramt i baghovedet af en appelsin eller klementin, da hun klokken 18.05 havde siget og luget ukrudt på Skodsborgvej.

Nordsjællands Politi hører gerne fra vidner, der har kendskab til hændelserne eller den sorte VW Golf.

Røg uden brand, Dyssegård

Klokken 04.14 blev det anmeldt fra en opgang på Vangedevej, at der lugtede kraftigt af røg, og at det muligvis brændte.

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der lugtede af røg på grund af en cigaret, der ikke var blevet slukket, men det havde dog ikke udviklet sig til en brand.

Narkobilist uden kørekort

Klampenborg: Søndag formiddag klokken 11.20 blev en 18-årig mand fra Nærum standset, da han kom kørende ad Strandvejen. Her blev han sigtet for at kørsel uden førerret og for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Den 18-årige fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Blev ramt af bil

Helsinge: En 61-årig mand fra Frederiksværk blev søndag eftermiddag klokken 14.21 ramt af en bil, der blev ført af en 53-årig mand fra Hellerup. Uheldet skete, da den 61-årige var i færd med at krydse Rundinsvej til fods. Den 61-årige kom lettere til skade og måtte en tur på skadestuen.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 18-årig mand fra Glostrup blev søndag aften klokken 20.10 standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev