Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/10/19-2020/10/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 40-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 08.58 ad Lundtoftegårdsvej i nordlig retning, da hun i et kryds påkørte en 63-årig mandlig cyklist fra Gentofte, som krydsede Lundtoftegårdsvej ad Lyngbygårdsvej i vestlig retning. Lyssignalerne i krydset var på tidspunktet for uheldet slukket grundet vejarbejde på stedet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Tricktyveri, Gentofte

Klokken 16.15 henvendte en fremmed mand sig til en 81-årig mand fra Charlottenlund på Jægersborg Alle ud for Matas og spurgte om vej til stationen. Herefter tog den fremmede mand fat i den 81-årige, som om han ville danse med ham, hvorefter han forlod stedet. Den 81-årige opdagede efterfølgende, at den fremmede mand havde stjålet hans armbåndsur.

Den fremmede mand beskrives som: mand, mellemamerikansk af udseende, ca. 35 år, 175-180 år, spinkel af bygning med et smalt ansigt, brun i huden og med sort kort hår. Iført mundbind og muligvis en hvid cottoncoat. Talte engelsk.

Musik til ulempe, Hellerup

Klokken 23.46 blev det anmeldt, at der var høj musik fra en adresse på Bakkedal, og at døren ikke blev åbnet, når anmelderne bankede på for at bede dem om at skrue ned. En patrulje blev derfor sendt til stedet, og musikken blev efterfølgende skruet ned.

Hastighedskontrol udløste klip i kørekort

Gentofte: Ved en hastighedskontrol søndag mellem klokken 10.15 og 10.40 på Ørnegårdsvej/Lyngbyvej belv der givet 11 sigtelser og 11 klip i kørekortet til bilister, som trådte for meget på speederen.

Nedløbsrør stjålet

Klampenborg: Otte-ti meter nedløbsrør i kobber er mellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 12.30 blevet stjålet fra Taarbæk Kirke på Edelslundsvej.

Fund af hash, Frederikssund

Klokken 11.15 foretog et par narkohunde afsøgning af et grønt område bag Vangedevej, og hundene fandt i den forbindelse en pose indeholdende en moderat mængde hash pakket i mindre salgsposer.

Konstatering af ID, Gentofte

Klokken 12.55 bad DSB om hjælp til at få konstateret identiteten på en gratist i S-toget, de stod med på Jægersborg Station. En patrulje blev sendt til stedet, og ved politiets ankomst fik gratisten, en 25-årig mand fra Kongens Lyngby, pludselig munden på gled.

Tyveri, Hellerup

Klokken 14.15 blev det anmeldt fra Nava Helsekost, at en eller flere ukendte gerningsmænd imellem klokken 07.21 og 09.00 havde stjålet en palle med helseprodukter, der var blevet sat foran butikken.

Narkokørsel, Gentofte

På Ørnegårdsvej standsede en patrulje klokken 16.55 en bilist, som blev bedt om benytte et narkometer. Det viste, at føreren formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og vedkommende blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå omstændighederne omkring førerens eventuelle narkopåvirkning.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke yderligere oplysninger om føreren af bilen.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 13.45 blev anmeldt fra Kærmindevej, at en mand med en stor skraldesæk gik ind i folks haver og carporte, og at det så meget mistænkeligt ud. En patrulje blev sendt til området, men den mistænkelige mand blev desværre ikke udfundet.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 15.41 blev det anmeldt fra supermarkedet Fakta, at nogle unge mænd var kommet ind med to store poser fra Dansk Retursystem fyldt med flasker, som de ville pante. Da personalet havde spurgt til deres forehavende og posernes oprindelse, var de unge mænd stukket af.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor nogle unge mænd på 15-16 år fra lokalområdet passende til signalementet blev udfundet. De fortalte, at de havde fundet poserne ved Gentofte Skøjtehal, og at de ikke var klar over, at poserne tilhørte nogen.

De unge mænds forældre samt kommunen blev efterfølgende orienteret om hændelsen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev