Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/10/26-2020/11/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Unge mænd til gene, Hellerup

Klokken 21.35 blev det anmeldt, at der opholdt sig en gruppe unge mænd under nogle pavilloner ved Waterfront Shopping, som røg hash og muligvis var de samme personer, som ved tidligere lejligheder havde skabt uro på stedet ved at ødelægge bænke og planter samt smide med skrald.

En patrulje kørte dertil, hvor de traf syv unge mænd i alderen 19-20 år og fra København. Der lugtede kraftigt af hash på stedet, men ingen af de syv blev fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. Efter en snak med patruljen, hvor de unge mænds generalia blev registreret, blev de bedt om at forlade stedet, hvilket de efterkom.

Ild i plantekasser, Gentofte

Klokken 01.08 indløb der anmeldelse om, at der var ild i nogle plantekasser, som tilhørte en restaurant på Vangedevej. Da patruljen ankom til stedet, havde anmelderen, en 54-årig mand, fået slukket ilden, som derfor kun afstedkom ringe brandskader på restaurantens facade.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse er årsagen til ildens opståen ukendt.

Malede graffiti på togvogne

Klampenborg: En 19-årig mand fra Valby er blevet sigtet for groft hærværk. Den 19-årige malede søndag formiddag klokken 10.28 graffiti på 12 togvogne, som stod i rangerområdet ved Klampenborg Station.

Stjal tøj

Kgs. Lyngby: To kvinder på 27 og 44 fra Nærum og Karlslunde og en 38-årig mand fra Gentofte blev søndag eftermiddag klokken 13.00 taget for butikstyveri i H&M i Lyngby Storcenter, hvor de havde stjålet flere poser med tøj. Den 38-årige mand blev sigtet for tyveriet.

Flygtede fra færdselsuheld

Hellerup: En 22-årig flygtede søndag aften fra et trafikuheld, som skete klokken 22.55 på Lyngbyvej/Brogårdsvej. Her kørte manden ind i en 27-årig cyklist, som ved sammenstødet røg op over kølerhjelmen på den 22-åriges bil. Ud fra bilens registreringsnummer fandt politiet frem til den 22-åriges adresse, hvor han blev truffet og sigtet for overtrædelse af Færdselsloven.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 30. oktober – 1. november 2020

Mand skabte uro og begik hærværk

Gentofte: En 36-årig mand uden fast bopæl blev torsdag aften omkring klokken 22.00 anholdt, efter han havde løbet rundt i området omkring Skrænten, hvor han skabte uro ved at råbe og begå hærværk på nogle biler. Manden, der i øvrigt var beruset, blev sigtet for forholdet og taget med på politistationen og anbragt i detentionen.

Flere bilister uden kørekort

Nordsjælland: Flere borgere valgte onsdag at sætte sig bag rattet, selvom de ikke havde noget kørekort. I Frederiksværk blev en 28-årig lokal mand truffet i bil ved Torvet klokken 20.40 og sigtet for at køre uden at have kørekort. I Helsingør kørte en 31-årig mand fra Helsingør klokken 21.34 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev truffet bag rattet i en bil på Rønnebær Allé, og i Gentofte blev en 17-årig ung mand fra Charlottenlund sigtet for kørsel uden førerret, da en patrulje standsede ham, da han klokken 22.55 kom kørende ad Jægersborg Allé.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 28. – 29. oktober 2020

Indbrud i restaurant, Dyssegård

Klokken 13.10 blev det anmeldt fra Sushi2500, at der i mellem mandag aften og tirsdag formiddag havde været indbrud i restauranten. Her var der blandt andet blevet stjålet diverse drikkevarer, chilisovs, en skraldespand samt to køkkenknive.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 40-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kørte klokken 08.58 ad Lundtoftegårdsvej i nordlig retning, da hun i et kryds påkørte en 63-årig mandlig cyklist fra Gentofte, som krydsede Lundtoftegårdsvej ad Lyngbygårdsvej i vestlig retning. Lyssignalerne i krydset var på tidspunktet for uheldet slukket grundet vejarbejde på stedet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

Tricktyveri, Gentofte

Klokken 16.15 henvendte en fremmed mand sig til en 81-årig mand fra Charlottenlund på Jægersborg Alle ud for Matas og spurgte om vej til stationen. Herefter tog den fremmede mand fat i den 81-årige, som om han ville danse med ham, hvorefter han forlod stedet. Den 81-årige opdagede efterfølgende, at den fremmede mand havde stjålet hans armbåndsur.

Den fremmede mand beskrives som: mand, mellemamerikansk af udseende, ca. 35 år, 175-180 år, spinkel af bygning med et smalt ansigt, brun i huden og med sort kort hår. Iført mundbind og muligvis en hvid cottoncoat. Talte engelsk.

Musik til ulempe, Hellerup

Klokken 23.46 blev det anmeldt, at der var høj musik fra en adresse på Bakkedal, og at døren ikke blev åbnet, når anmelderne bankede på for at bede dem om at skrue ned. En patrulje blev derfor sendt til stedet, og musikken blev efterfølgende skruet ned.

Hastighedskontrol udløste klip i kørekort

Gentofte: Ved en hastighedskontrol søndag mellem klokken 10.15 og 10.40 på Ørnegårdsvej/Lyngbyvej belv der givet 11 sigtelser og 11 klip i kørekortet til bilister, som trådte for meget på speederen.

Nedløbsrør stjålet

Klampenborg: Otte-ti meter nedløbsrør i kobber er mellem fredag klokken 12.00 og søndag klokken 12.30 blevet stjålet fra Taarbæk Kirke på Edelslundsvej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev