Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/11/09-2020/11/17.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Musikudstyr stjålet fra kælderlagerrum

Gentofte: Fra et kælderrum i Gentoftegade er der mellem søndag den 8. november og i fredags stjålet en højtaler, mixerpult og kabler. Tyven har formentlig dirket døren op.

Kørte uden kørekort

Gentofte: Mandag aften klokken 20.34 blev en 34-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Manden var tidligere frakendt kørekortet og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 12.40 blev det anmeldt fra Bengtasvej, at der kort forinden var kørt en varevogn med udenlandske nummerplader rundt i kvarteret, og at de to personer i varevognen kiggede meget mistænkeligt på boligerne, hvorfor anmelderen frygtede, at det kunne være mulige indbrudstyve på udkig.

En patrulje blev sendt til området, men køretøjet blev desværre ikke udfundet. Der skal dog alligevel lyde ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke samt for at have noteret sig køretøjets registreringsnummer.

Unge mennesker skabte utryghed, Kgs. Lyngby

Klokken 20.25 blev det anmeldt, at der i opgangen til SATS på Jernbanepladsen opholdt sig en gruppe unge og skabte utryghed ved blandt andet at brænde noget af på stedet. En patrulje kørte dertil, hvor de fik kontakt til en gruppe unge bestående af tre piger og seks drenge i alderen 13-16 år.

En af drengene, en 16-årig fra Gentofte, blev fundet i besiddelse af hash, hvilket han blev sigtet for. En anden af drengene, en 15-årig fra Bagsværd, blev fundet i besiddelse af en bushammer, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Grundet de unge menneskers alder blev deres forældre efterfølgende kontaktet og oplyst om hændelsen.

Narkokørsel, Farum

En patrulje standsede klokken 02.30 en 32-årig mandlig bilist fra Charlottenlund på Slangerupvej i krydset ved Hillerødmotorvejen. Et narkometer viste her, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel i frakendelsestiden samt for besiddelse af stoffer, da han ved visitation blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 13.-16. november 2020

Flere indbrud i samme opgang

Hellerup: Torsdag mellem klokken 13.00 og 19.00 har der været indbrud i to lejligheder i den samme opgang på Onsgårds Tværvej. I forbindelse med indbruddene er der set en mand, der beskrives som 25-20 år, 175 cm høj med kort sort hår. Han var iført blå dynejakke, hættetrøje og blå cowboybukser. Det er endnu ikke opgjort, om der er stjålet noget ved indbruddene.

Sigtet for at køre narkokørsel

Charlottenlund: En 21-årig mand fra København blev torsdag aften standset, da han kom kørende ad Frisersvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 13.28 skete der et færdselsuheld på Bernstorffsvej/Tuborgvej, da to biler stødte sammen. Trafikken var lettere påvirket i cirka 20 minutter, inden de to biler var bugseret væk. Den ene fører, en 28-årig mand fra København, blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Der skete umiddelbart kun lettere materiel samt personskade.

Mistænkelig mand i indkørsel

Gentofte: Tirsdag eftermiddag klokken 13.15 stødte en beboer på Ranunkelvej på en mistænkelig mand i sin indkørsel. Manden spurgte, om han måtte komme ind for at få ladet sin mobiltelefon op, og da beboeren sagde nej, tog manden benene på nakken. En patrulje kørte ud for at finde manden, der dog ikke var at se i området. Han blev beskrevet som 25-30 år, 170-175 cm, muskuløs af bygning, brun i huden, sort meget kort/kronraget hår og med rundt ansigt. Han var iført mundbind, mørkt tøj og talte dansk med accent.

Unge spillede høj musik ved sø

Gentofte: En borger kontaktede tirsdag aften klokken 23.18 politiet, da en gruppe unge mennesker spillede høj musik ved Gentofte Sø. En patrulje blev sendt til stedet, men da var de unge mennesker væk igen.

Kørsel i frakendelsestiden, Gentofte

En 36-årig mandlig bilist fra København blev klokken 00.05 standset af en patrulje på Vangedevej og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Dette kunne han imidlertid ikke efterkomme, idet han var frakendt førerretten, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Rude knust og tv væltet

Dyssegård: Søndag morgen klokken 08.05 knuste en ukendt gerningsmand en stor rude til stuen i en lejlighed på Vangedevej. I forbindelse med rudeknusningen blev et tv, som stod i vindueskarmen, væltet. Hærværket blev anmeldt klokken 14.35.

Truede sig til penge

Hellerup: En mand begik klokken 17.33 røveri mod 7-Eleven på Strandvejen, hvor han ved hjælp af en seddel, som han viste til ekspedienten, truede sig til at få udleveret kontanter fra forretningens kasseapparat, hvorefter han forsvandt fra stedet. Manden beskrives som 18-25 år, almindelig af bygning, dansktalende, iført sort dunjakke, blå bukser, sorte sko med hvide såler, mørkeblåt J-dag mundbind og grå arbejdshandsker. Flere patruljer blev sendt til området for at lede efter manden, der dog ikke blev fundet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev