Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2020/11/16-2020/11/24.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 09.25 blev det anmeldt, at en mand blev tilbageholdt i Meny på Jægersborg Alle, idet han havde stjålet varer fra butikken for 30-40 kroner. Da der var usikkerhed omkring mandens identitet, kørte en patrulje til stedet. Her blev mandens identitet slået fast, og der var tale om en 41-årig fra Hedehusene, som blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

Mistænkeligt par tog i dørhåndtag, Hellerup

En mand og en kvinde vakte torsdag aften klokken 21.44 mistanke, da de gik og tog i dørhåndtagene til nogle huse på Strandparksvej, og derfor kontaktede en borger politiet. En patrulje blev sendt afsted for at undersøge sagen nærmere, men parret var ikke at finde i området. De beskrives som A: mand, kraftig bygget, kort hår, iført: mørk dunjakke. B: kvinde, alm. bygning iført: bukser og dunjakke.

Fandt hash i bil, Gentofte

To små poser med en mindre mængde hash blev omkring klokken 02.00 natten til fredag fundet i en bil på Jægersborg Allé. Ingen af de tre mænd i bilen ville indrømme, at hashen tilhørte dem, og den blev derfor konfiskeret som hittestof. Mændene er 24-26 år og fra Brøndby Strand og Gentofte

Kobberlampe stjålet

Charlottenlund: Fra en villa på Vasehøjvej er der tirsdag klokken 12.56 stjålet en kobberlampe, som hang på ydermuren.

Musikudstyr stjålet fra kælderlagerrum

Gentofte: Fra et kælderrum i Gentoftegade er der mellem søndag den 8. november og i fredags stjålet en højtaler, mixerpult og kabler. Tyven har formentlig dirket døren op.

Kørte uden kørekort

Gentofte: Mandag aften klokken 20.34 blev en 34-årig mand fra Brøndby Strand standset, da han kom kørende ad Lyngbyvej. Manden var tidligere frakendt kørekortet og blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 12.40 blev det anmeldt fra Bengtasvej, at der kort forinden var kørt en varevogn med udenlandske nummerplader rundt i kvarteret, og at de to personer i varevognen kiggede meget mistænkeligt på boligerne, hvorfor anmelderen frygtede, at det kunne være mulige indbrudstyve på udkig.

En patrulje blev sendt til området, men køretøjet blev desværre ikke udfundet. Der skal dog alligevel lyde ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke samt for at have noteret sig køretøjets registreringsnummer.

Unge mennesker skabte utryghed, Kgs. Lyngby

Klokken 20.25 blev det anmeldt, at der i opgangen til SATS på Jernbanepladsen opholdt sig en gruppe unge og skabte utryghed ved blandt andet at brænde noget af på stedet. En patrulje kørte dertil, hvor de fik kontakt til en gruppe unge bestående af tre piger og seks drenge i alderen 13-16 år.

En af drengene, en 16-årig fra Gentofte, blev fundet i besiddelse af hash, hvilket han blev sigtet for. En anden af drengene, en 15-årig fra Bagsværd, blev fundet i besiddelse af en bushammer, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Grundet de unge menneskers alder blev deres forældre efterfølgende kontaktet og oplyst om hændelsen.

Narkokørsel, Farum

En patrulje standsede klokken 02.30 en 32-årig mandlig bilist fra Charlottenlund på Slangerupvej i krydset ved Hillerødmotorvejen. Et narkometer viste her, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev derudover også sigtet for kørsel i frakendelsestiden samt for besiddelse af stoffer, da han ved visitation blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash.

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 13.-16. november 2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev