Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/01/11-2021/01/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte bil under påvirkning af stoffer, Gentofte

På en parkeringsplads ved Lagergårdsvej standsede en patrulje klokken 19.55 en 20-årig mandlig bilist. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han ved visitation blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk.

Den 20-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på at få udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle narkopåvirkning.

Tyveri fra byggeplads, Gentofte

Fra en byggeplads på Jægersborg Alle blev der mellem fredag klokken 14.00 og mandag klokken 06.30 stjålet et større antal køremåtter i gummi. Ukendte gerningspersonen tiltvang sig adgang til byggepladsen ved at opbryde en port, og en påhængsvogn på stedet var blevet brugt til transport af køremåtterne.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Klokken 10.40 blev det anmeldt, at en personbil holdende på Tranegårdsvej i nattens løb havde fået smadret højre bagerste rude, hvorefter der var blevet stjålet to tasker fra kabinen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev