Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/02/15-2021/02/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra bil, Charlottenlund

Mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 06.50 er der stjålet diverse pakker fra en bil, der holdt på Strandhøjsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.00. Det vides ikke, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Mand på løbetur bidt af hund, Gentofte

Klokken 17.07 anmeldte en 33-årig mand fra Gentofte, at han kort forinden havde været på løbetur rundt om Gentofte Sø. Her havde en hund i lang snor krydset stien, hvorefter den var hoppet op af manden og havde bidt ham i låret. Hundens ejer forsøgte højlydt at kalde hunden til sig, men det var kun, da manden fortsatte sit løb, at hunden slap sit tag i hans lår. Hundens ejer gik herefter videre uden at give sig til kende.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om skadens omfang.

Hundens ejer beskrives som: kvinde, dansk af udseende, 50-60 år, 180-190 cm, kraftig af bygning, hvid i huden og med gråt mellemlangt hår, muligvis opsat. Iført mellemlang mørk jakke, mørke bukser og mørke sko. Talte dansk.

Unge skabte uro i vaskekælder, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.35, befandt der sig en gruppe unge mennesker i en vaskekælder på Stolpehøj, hvor de skabte utryghed ved at råbe og skrige. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf to 20-årige mænd og to 15-årige piger fra Gentofte og Farum.

Ved patruljens ankomst lugtede der kraftigt at hash, ligesom der blev fundet en mindre mængde hash på gulvet. De fire unge blev dog ved visitation ikke fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. Patruljen fik en samtale med de fire personer om deres adfærd, og grundet de to pigers unge alder blev der taget kontakt til deres forældre for at oplyse om hændelsen.

Biler kørte ræs, Charlottenlund

Omkring klokken 22.40 indløb der flere anmeldelser om, at fire biler kørte ræs på Ordrupvej ved at køre op og ned ad vejen, mens de havde hornet i bund. Der var blandt andet tale om fire Volkswagen personbiler, hvoraf to var sølvgrå og en var rød. En patrulje kørte til stedet, hvor bilerne imidlertid var forsvundet, og de var heller ikke mulige at udfinde i området ved en efterfølgende rundering.

Hærværk

Charlottenlund: Omkring klokken 11 indløb der tre af hinanden uafhængige anmeldelser om hærværk begået på henholdsvis Broholms Allé gange to og en enkelt gang på Skovkrogen, hvor tre personbiler havde fået sparket sidespejlene af, ligesom en af bilerne havde fået buler.

Havde hash i bilen

Charlottenlund: En 19-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev søndag aften sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer, da en patrulje fandt en mindre mængde hash i kvindens bil. Kvinden blev truffet på en parkeringsplads på Kystvejen.

Narkobilist uden kørekort

Hellerup: En 23-årig mand fra København blev klokken 01.25 natten til mandag standset, da han kom kørende ad Tuborgvej. Her viste det sig, at han var påvirket af cannabis og ikke havde noget kørekort. Den 23-årige blev derfor sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer samt kørsel uden førerret og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Vold, Charlottenlund

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 08.29, havde en medarbejder fra en pakkeomdelingsvirksomhed kort forinden haft en uoverensstemmelse med en mand på Hyldegårdsvej, hvilket havde resulteret i, at han var blevet skubbet ind i en bil og efterfølgende slået af manden. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf de to mænd, og den ene, en 73-årig fra Charlottenlund, blev her sigtet for vold.

Rat stjålet fra personbil, Hellerup

Mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 09.15 blev rattet fra en BMW, som holdt parkeret på Vespervej stjålet. Den ukendte gerningsperson skaffede sig adgang til bilen ved at knuse bagerste siderude i førersiden.

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Mellem klokken 14.45 og 15.20 blev ruden i højre bagdør på en personbil, som holdt parkeret på Enghavevej, knust af en ukendt gerningsperson. Fra bilen blev der stjålet en taske, kalender og mobiltelefon samt en pung indeholdende diverse kort og kontanter.

Skorstensbrand, Hellerup
Klokken 08.36 indløb der anmeldelse om, at der var ild i tagkonstruktionen på et kolonihavehus på Tranegårdsvej. Patruljer kørte til stedet og tog kontakt til husets beboere, som alle var kommet ud. Der sås røgudvikling fra taget, men ingen synlige flammer, og branden, som formentlig var opstået i skorstenen, gik ud af sig selv.

Skure opbrudt, Frederikssund

Mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 09.00 blev tre skure tilhørende et lejlighedskompleks på Færgeparken brudt op med en ukendt genstande. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Mistænkeligt forhold, Klampenborg

Klokken 18.59 blev det anmeldt fra Emiliekildevej, at en person gik rundt nær et nabohus med en lommelygte, og anmelderen frygtede, at det kunne være en indbrudstyv. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold, idet personen med lygten selv boede i området, og denne havde blot været ude i sit mørke skur. Alligevel skal der lyde ros til anmelderen for at reagere på sin mistanke.

Spirituskørsel, Hørsholm

Klokken 02.42 blev en 20-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Isterødvejen. Her fik han alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og eskorteret med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

I den forbindelse blev en af passagererne i bilen, en 20-årig mand fra Charlottenlund, desuden sigtet for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 17. – 18. februar 2021

Ung mand stukket med kniv

Lyngby: Mandag aften omkring klokken 20.29 blev en 16-årig ung mand fra Gentofte stukket i lysken med en kniv. Overfaldet skete ved Fakta på Jernbanepladsen, hvor den unge mand blev ramt at to knivstik. Den unge mand var sammen med nogle venner, da de kom op at skændes med en anden gruppe unge, hvorefter gerningsmanden stak den 16-årige. Den 16-årige blev kørt til behandling på hospitalet. En af de 16-åriges venner var umiddelbart forinden blevet truet med en kniv i forbindelse med et forsøg på røveri, og der er sandsynligvis tale om samme gerningsmand.

Gerningsmanden beskrives som A: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, sorte krøller og tyndt overskæg. Iført BLS kasket og medbragte en sølv køkkenkniv.

De øvrige personer, der var sammen med gerningsmanden beskrives som B: Mand, ca. 175 cm høj, spinkel af bygning, 15-16 år, dansk af udseende, iført BLS kasket, blå jakke og cowboybukser, C: Mand, kraftig af bygning, iført sort knælang jakke med pelskrave. D: Mand, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, iført sort kasket omvendt på hovedet og blå jakke. E: Mand, brun i huden, iført BLS kasket og sort jakke.

Musikken var slukket

Hellerup: Høj musik blev klokken 03.26 natten til tirsdag så generende for beboere på Vespervej, at de kontaktede politiet og bad om hjælp til at få nattero, da det ikke var lykkedes at få kontakt til den højtspillende. En patrulje kørte ud til adressen, men kunne konstatere, at der i mellemtiden var blevet lukket og slukket for musikken.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 15. – 16. februar 2021

Færdselsuheld

Charlottenlund: Klokken 13.26 skete der et færdselsuheld i krydset Rådhusvej/Enighedsvej, da to biler stødte sammen. En bil ført af en 71-årig mand fra Frederiksberg foretog venstresving i krydset uden at overholde sin vigepligt, hvorfor bilen stødte sammen med en bil ført af en 83-årig mand fra Jyllinge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 71-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

To grupper skabte uro

Gentofte: To grupper personer skabte søndag aften omkring klokken 18 noget uro ved Baunegårdsvej/Gentoftegade. En patrulje kørte til stedet, men de unge var forsvundet fra området.

Indbrud i tøjforretning

Hellerup: Natten til mandag har der været indbrud i Trois Pommes på Strandparksvej. Det er sket klokken 01.50, hvor en rude i butiksfacaden er blevet smadret. Et vidne har set to mænd i alderen 18-19 år knuse ruden. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev