Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/04/12-2021/04/20.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Kørte uden kørekort

Klampenborg: Klokken 18.10 mandag aften blev en 17-årig mand fra Kokkedal standset på Strandvejen og sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han ikke havde noget kørekort.

Kvinde bortvist fra Fakta

Gentofte: En 49-årig kvinde fra Gentofte blev søndag morgen klokken 08.15 bortvist fra Fakta på Vangede Bygade, da hun havde en truende adfærd i forretningen. Personalet i butikken havde selv forsøgt at få kvinden til at forlade stedet, men da det ikke var lykkedes, blev politiet kontaktet og en patrulje sendt ud for at få kvinden ud.

Mistænkeligt lys var betænksomt barnebarn

Hellerup: En borger kontaktede torsdag aften klokken 22.49 politiet, da han havde set nogen lyse med lommelygte og efterfølgende tænde lys i en ejendom på Phistersvej. En patrulje blev sendt afsted for at undersøge forholdet og kunne efterfølgende melde, at alt var i skønneste orden. Der var nemlig tale om et betænksomt barnebarn som havde fulgt sin bedsteforælder ind i ejendommen og på vejen ind havde lyst med en lommelygte for at vise vej.

Navigationsudstyr stjålet

Charlottenlund: Mellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag morgen klokken 06.00 er der stjålet navigationsudtyr fra en Mercedes, som holdt på Eivindsvej.

Kunde skabte uro i forretning

Gentofte: En kvindelig kunde skabte onsdag eftermiddag klokken 13.43 så megen uro og uorden i Fakta på Vangede Bygade, at personalet kontaktede politiet. Kvinden havde dog forladt forretningen, da patruljen nåede frem, og hun var ikke at finde, da patruljen kørte rundt i området for at lede efter hende.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

En 40-årig mand anmeldte klokken 22.20, at en ukendt mand ca. et kvarter forinden havde taget i dørhåndtaget til kælderdøren på mandens bopæl på Lille Strandvej. Da den 40-årige råbte manden an, var denne løbet fra stedet og havde sat sig ind i en hvid Citroën Jumper varebil, hvorefter han var kørt fra stedet.

En patrulje kørte til området for at lede efter manden, men det var ikke muligt at udfinde ham. Han beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, hvid i huden.

Forlygter stjålet

Charlottenlund: Et par forlygter til en Porsche er mellem mandag aften klokken 22.00 og tirsdag morgen klokken 07.30 blevet stjålet, mens bilen holdt på Olaf Poulsens Vej. Også fra en bil af samme mærke og model, der holdt på Einar Hollbølls Vej er der stjålet forlygter. Tyven har i begge tilfælde sat sorte affaldssække i de tomme lygtehuller.

Hærværk, Charlottenlund

En ukendt gerningsperson udøvede mellem søndag klokken 15.00 og mandag klokken 08.00 hærværk mod forretningen Rag Studio Vintage på Ordrupvej ved at smide to brosten gennem forretningens ene rude, så den knustes.

Anholdt og sigtet for narkokørsel, Gentofte

En patrulje standsede klokken 13.31 en 31-årig mandlig bilist fra Charlottenlund på Nybrovej ved Circle K. Her blev han anholdt og sigtet for narkokørsel, idet han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret, idet han ikke havde erhvervet sig et kørekort.

Den 31-årige blev efterfølgende kørt til hospitalet med henblik på udtagning af en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle narkopåvirkning.

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 13.55 blev det anmeldt, at tre personer ca. 20 minutter tidligere havde stjålet Georg Jensen-varer fra Kop & Kande på Jægersborg Alle. En ansat var løbet efter gerningspersonerne, men de var kørt fra stedet i en ældre sølvgrå Volkswagen Passat i retning mod Lyngby.

Medarbejderne i Kop & Kande i Charlottenlund blev klokken 15.17 kontaktet af en ansat i Kop & Kande i Herlev, idet de samme personer nu befandt sig i denne butik. Københavns Vestegns Politi sendte i den forbindelse en patrulje til butikken, hvor de tre personer dog i mellemtiden havde forladt stedet, umiddelbart uden at stjæle noget derfra.

De tre personer beskrives som:
A: mand, dansk af udseende, ca. 190 cm, slank af bygning. Iført bukser med huller. Talte dansk.
B: mand, dansk af udseende, ca. 175 cm. Iført lys trøje. Talte dansk.
C: kvinde, asiatisk af udseende, ca. 165 cm. og med langt mørkt hår. Medbragte et grønt net.

Taske stjålet fra bil, Gentofte

En taske, som blandt andet indehold en pung med diverse person- og betalingskort samt en mobiltelefon er mellem klokken 09.30 og 11.20 blevet stjålet fra en VW Golf, som holdt på p-pladsen ved Ikea på Nybrovej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev