Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/04/19-2021/04/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøgte at stjæle motorcykel, endte med at lave hærværk mod den

Hellerup: En eller flere ukendte gerningsmænd har mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.15 forsøgt at stjæle en motorcykel, der stod på Tranegårdsvej. Men da det ikke lykkedes for dem, begik de i stedet hærværk mod motorcyklen ved at rive sidespejlene af og lave flere ridser og buler i motorcyklen. Hærværket blev anmeldt mandag morgen klokken 08.48.

Forrude knust

Hellerup: Mellem søndag aften klokken 23.00 og mandag morgen klokken 07.15 har ukendte gerningsmænd knust forruden i en Toyata Verso, som stod på Tranegårdsvej. Hærværket blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.41.

Havde mobil i hånden, men intet kørekort

Frederikssund: Mandag aften klokken 18.57 blev en 35-årig mand fra Charlottenlund standset, da han kom kørende ad Falkenborgvej. Her blev han sigtet for at anvende håndholdt mobiltelefon under kørslen samt kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var blevet frakendt sin førerret.

Sigtet for narkokørsel

Gentofte: En 28-årig mand fra Greve blev mandag aften klokken 19.27 standset, da han kom kørende ad Motorring 3. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer. Han blev sigtet for forholdet og bragt til hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal klarlægge hans påvirkelsesgrad.

Sigtet for tyveri af europaller

Nærum: En 33-årig mand fra Charlottenlund stjal klokken 01.53 nogle europaller, som stod bag Irma på Nærumvænge Torv. Manden blev sigtet for tyveriet og for at køre uden kørekort, da det vidste sig, at han fra frakendt førerretten.

Sigtet for butikstyveri

Charlottenlund: Søndag formiddag klokken 10.58 blev en 25-årig østeuropæisk mand sigtet for butikstyveri, da han havde stjålet varer for et mindre beløb i Fakta på Ordrupvej.

Tricktyv stjal sportstaske

Hellerup: Søndag formiddag kort før middagstid blev en 26-årig mand fra København udsat for et tricktyveri. Den 26-årige stod ved sin bil på Strandparksvej, da to mænd henvendte sig til ham og spurgte om vej til stationen. Den 26-årige gik ud mod vejen for at pege de to mænd i retning mod stationen, og da han kom tilbage til sin bil, var den taske, som han havde stillet fra sig væk. I tasken var der tøj, sko, et bælte, et ur samt et herrearmbånd. De to tricktyve beskrives som østeuropæiske af udseende, 175-180 cm høje, 30-40 år, almindelige af bygning. Den ene var iført sort kasket, hvid træningsjakke, sorte busker og sorte sko. Den anden var iført sort trøje og sorte bukser.

Hul i bilrude

Gentofte: Mellem lørdag aften og søndag formiddag har en Volvo, som holdt på Kildeskovsvej, været udsat for hærværk. Der er slået hul i en bilrude, ligesom der er flere ridser og buler i bilens kofanger. Hærværket blev anmeldt klokken 14.16.

Stjal hudplejeprodukter

Hillerød: To 14-årige unge kvinder fra henholdsvis Charlottenlund og Tisvildeleje blev søndag eftermiddag taget for butikstyveri i Bilka, hvor de havde stjålet diverse hudplejeprodukter. På grund af de unge kvinders alder, kan de ikke sigtes for tyveriet, men deres værger samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Drenge kastede sten gennem rude på skole, Snekkersten
Klokken 16.54 indløb der anmeldelse om, at tre unge drenge var blevet set kaste sten gennem en rude på Borupgårdskolen. En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til de tre drenge, som alle var fra Helsingør. Patruljen fik en alvorlig snak med dem, og da de alle tre var under den kriminelle lavalder, blev der taget kontakt til deres forældre, ligesom de sociale myndigheder også blev kontaktet.

Hoppede over hegnet ind til Bakken, Klampenborg

Der indløb klokken 17.33 anmeldelse om, at to personer kort forinden var hoppet over hegnet ind til Dyrehavsbakken, da de ikke havde kunnet fremvise en negativ Covid-19-test ved indgangen. En patrulje kørte til stedet for at lede efter de to personer, men det var ikke muligt at udfinde dem.

De to personer beskrives som ikke etniske danske af udseende.

Værktøj stjålet fra container

Klampenborg: Mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen klokken 06.00 er der blevet stjålet forskelligt værkstøj fra en container, som stod på Dyrehavevej. Tyven har brudt en nøgleboks til containeren op. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.06.

Ærligheden var større end opmærksomheden

Gentofte: En 25-årig mand fra København var tirsdag formiddag klokken 09.31 uopmærksom men til gengæld ærlig, da han kørte ad Jægersborg Allé. Her kørte han først uden om en varebil, som holdt lidt dårligt parkeret, og da han lidt længere henne ad vejen flyttede blikket fra vejen foran ham til varebilen bag ham, og dermed var uopmærksom på, hvor han kørte, ramte han ind i en anden parkeret bil, som fik ødelagt baglygten. Den 25-årige kontaktede politiet og fortalte om miseren, ligesom han satte en seddel fast i bilruden på den bil, som han var kommet til at påkøre.

Brand i skur, Charlottenlund

Klokken 17.50 indløb der anmeldelse om, at der var brand i et fritliggende skur i en haveforening på Ordrup Jagtvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev påbegyndt, og branden var slukket ca. klokken 18.20.
Nordsjællands Politi har en formodning om, at branden var påsat, idet der var indikationer af, at et bål var blevet tændt på en stol op af skuret. Et vidne havde kort inden, at branden brød ud, set en dreng løbe fra stedet.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 19.20 anmeldte en mandlig beboer på Toftekærsvej, at en hvid varebil kørte rundt og samlede værktøj ind på vejen fra flere steder, hvor flere håndværkere i dagtimerne arbejdede. Der var to mænd i varebilen, og den ene blev blandt andet set samle en stige op fra vejen og læsse den ind i bilen, som så fyldt ud.

En patrulje kørte til stedet for at lede efter varebilen, men det var ikke muligt at udfinde den i området.

Den ene mand i varebilen beskrives som: mand, ca. 40 år, brun i huden og med mørkt hår. Iført hvide eller lyse bukser.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ikke noget signalement af den anden mand i bilen.

Kørte uden kørekort

Klampenborg: Klokken 18.10 mandag aften blev en 17-årig mand fra Kokkedal standset på Strandvejen og sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet på trods af, at han ikke havde noget kørekort.

Kvinde bortvist fra Fakta

Gentofte: En 49-årig kvinde fra Gentofte blev søndag morgen klokken 08.15 bortvist fra Fakta på Vangede Bygade, da hun havde en truende adfærd i forretningen. Personalet i butikken havde selv forsøgt at få kvinden til at forlade stedet, men da det ikke var lykkedes, blev politiet kontaktet og en patrulje sendt ud for at få kvinden ud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev