Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/05/07-2021/05/18.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Spirituskørsel

Klampenborg: Klokken 21.39 blev det anmeldt, at en bilist kørende på Bakkens parkeringsplads kørte hasarderet, og at han muligvis var påvirket af alkohol. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 22-årig mandlig bilist fra Frederiksberg blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Tyveri fra varebil

Charlottenlund: Klokken 01.43 anmeldte et vidne, at der foran en håndværker-varebil holdende på Gyldenlundsvej lå en masse værktøj, der umiddelbart ikke hørte til i en varevogn tilhørende det håndværksfag, der kunne aflæses på siden af den parkerede varebil.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne tyde på, at værktøjet ikke tilhørte den pågældende varebil, men om det så var stjålet andetstedsfra, eller om det var remedier medbragt til at bryde ind i den pågældende varebil, kunne ikke fastslås på stående fod. Noget kunne i hvert fald tyde på, at vidnet havde forstyrret en eller flere gerningspersoner på stedet.

Instrumentpanel og navigation stjålet fra biler

Hellerup/Charlottenlund: Mellem onsdag aften klokken 20.00 og torsdag formiddag klokken 10.00 er der stjålet et instrumentpanel fra en bil, der holdt på Hesselvang i Hellerup og et navigationsanlæg fra en bil, der holdt på Skovvej i Charlottenlund.

Mand onanerede på bænk

Gentofte: En mand sad torsdag aften klokken 18.43 og onanerede på en bænk på i Brobæk Mose. Det blev i skarpe vendinger påtalt af en 40-årig forbipasserende kvinde fra Gentofte, hvilket fik manden til at komme med en obskøn opfordring til kvinden. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden med kort sort hår. Han talte dansk med accent og var iført sort cardigan, rød t-shirt med gul skrift og mørke buser. Han cyklede fra stedet i retning mod Søbredden.

Mistænkelige mænd i hus

Charlottenlund: En beboer på Slotsvej anmeldte torsdag aften klokken 23.13, at en mand gik rundt i et hus på Slotsvej og lyste med en lommelygte. En patrulje blev sendt til stedet, og kunne konstatere, at der var tale om et legalt forhold og at manden gik rundt med en lommelygte på grund af en strømafbrydelse i huset.

Vidste du, at Nordsjællands Politi altid forsøger at finde en ledig patrulje, hvis du ringer om et indbrud, der er i gang nu og her? Vi vil nemlig gerne fange indbrudstyven på fersk gerning.

Blev bedt om at skrue ned

Gentofte: Nogle beboere på Prins Valdemars Vej blev natten til fredag bedt om at skrue ned for musikken, da de holdt fest. Anmeldelsen om musik til ulempe kom klokken 00.56 og en patrulje kørte senere til stedet for at genskabe natteroen for de omkringboende.

Tyveri fra personbil

Dyssegård: Klokken 15.38 blev det anmeldt, at der imellem klokken 13.50 og anmeldelsestidspunktet var blevet stjålet alle fire hjul fra en Mazda personbil, der nu stod klodset op på mælkekasser på p-pladsen ved Vangede Station.

Slog medtrafikant

Kgs. Lyngby: En uoverensstemmelse mellem to bilister, resulterede tirsdag eftermiddag mellem klokken 15.45 og 16.15 i, at en 49-årig mand fra Gentofte blev slået i brystkassen. Den 49-årige havde umiddelbart forinden dyttet af en anden bilist, og da de begge kom gående på p-pladsen ved Lyngby Stadion, blev den 49-årige slået i brystet af den anden bilist. Forholdet blev anmeldt tirsdag aften klokken 18.13.

Sigtet for tyveri og bortvist, Charlottenlund

En 29-årig mand fra Frederiksberg blev mandag eftermiddag lidt efter klokken 13 taget for butikstyveri i Fakta på Ordrupvej, hvor han havde stjålet nogle pålægssalater. Manden blev sigtet for tyveriet og tillige bortvist fra butikken.

Faldt i søvn i tog og fik stjålet telefon

Kgs. Lyngby/Hillerød: En 19-årig mand fra Lynge anmeldte klokken 11.46, at han søndag klokken 03.26 var steget på et tog ved Hellerup Station, som kørte i retning mod Hillerød. Da toget havde passeret Lyngby Station var han faldet i søvn, og da han vågnede ved togets ankomst til Hillerød Station, opdagede han, at en ukendt gerningsperson havde stjålet hans mobiltelefon.

Sigtet for at overhale indenom

Kgs. Lyngby: En patrulje standsede klokken 15.47 en 40-årig mandlig bilist fra Hvidovre på Helsingørmotorvejen ved Gentofte Han var kort forinden blevet observeret foretage en overhaling højre om en anden bilist på motorvejen, og det blev han derfor sigtet for.
Overhaling højre om medfører en bøde på 2000 kroner samt et klip i kørekortet.

Hashrygere var forduftet

Hellerup: Søndag aften klokken 18.21 kontaktede en borger politiet for at anmelde, at der på Sankt Peders Vej sad en flok unge mænd, som røg hash og provokerede de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, men da var flokken forduftet.

Indbrud hos optiker

Charlottenlund: To personer brød klokken 04.29 ind i en optikerforretning på Jægersborg Alle. Efter indbruddet kørte de væk i en bil, som blev ført af en tredje person. Alle var iført mørkt tøj, den ene gerningsmand havde hvide sko på. Bilen var en grå BMW sedan med soltag.

Forlygter og instrumentbræt stjålet, Charlottenlund

Fra en BMW, der holdt på Mosehøjvej, er der mellem onsdag klokken 22.15 og torsdag klokken 08.15 stjålet forlygter, instrumentbræt og navigationsanlæg. Der er endvidere stjålet en kuffert med diverse personlige ejendele fra bilen.

Dreng stjal sodavand, Charlottenlund

En 11-årig dreng stjal torsdag eftermiddag klokken 14.52 en sodavand fra Meny på Jægersborg Allé. Da drengen er for ung til at blive sigtet for tyveriet, tog patruljen i stedet en opdragende samtale med ham, ligesom drengens forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Butikstyveri, Dyssegård

En medarbejder i Rema1000 anmeldte klokken 16.19, at de tilbageholdt en mand, som havde stjålet et oliventræ fra forretningens udendørs udstilling. Da manden ikke ville oplyse sin identitet, kørte en patrujlje til stedet. Her konstaterede de, at der var tale om en 48-årig mand fra København, og han blev derpå sigtet for butikstyveri.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev