Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/08/23-2021/08/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 15.52 anmeldte et forbipasserende vidne, at en kvinde uretmæssigt var ved at tømme en velgørenhedsorganisations tøjcontainer som stod ved Ordrup Station. En patrulje blev sendt til området, men kvinden blev desværre ikke udfundet.

Sigtet for narkokørsel

Gentofte: Søndag eftermiddag klokken 12.27 blev en 32-årig mand fra Kokkedal standset på Motorring 3. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre behandling af sagen. Han blev tillige sigtet for kørsel i frakendelsestiden samt for besiddelse af hash, som blev fundet i hans bil.

Mistænkeligt forhold

Charlottenlund: En borger anmeldte klokken 21.43, at han kort forinden havde observeret en mand med rygsæk og iført blå gummihandsker var gået ind i en have på Gyldenlundsvej, hvilket borgeren fandt mistænkeligt. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden med gummihandskerne, men det var ikke muligt at udfinde ham i området.

Tyveri fra personbil

Charlottenlund: Klokken 03.30 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde foretaget indstigning i en personbil via dens venstre fordør, mens bilen holdt parkeret på Skovgårdsvej. En patrulje kørte til stedet for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Målrettet færdselsindsats, Gentofte

Torsdag morgen var Nordsjællands Politi til stede på Lyngbygårdvej i forbindelse med en målrettet færdselsindsats med fokus på hastighed. Dette resulterede, i at syv bilister blev sigtet for overtrædelse af hastighedsbegrænsningerne, hvoraf et af disse medførte et klip i kørekortet.

Sigtelse for overtrædelse af beredskabsloven, Frederikssund

Klokken 11.09 indløb der anmeldelse om, at der var gået ild i en hæk på Vangedevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket, og den nåede derfor ikke at sprede sig. Idet branden formentlig var opstået som følge af brug af ukrudtsbrænder, blev beboeren på stedet sigtet for dette.

Færdselsuheld, Hellerup

En 57-årig kvindelig bilist fra Birkerød kørte klokken 14.22 ad Bernstorffsvej i sydlig retning, hvor hun foretog et venstresving mod C.V.E. Knuths Vej. I den forbindelse blev hendes køretøj påkørt på højre bagside af en 25-årig kvindelig bilist fra Hillerød, som kom kørende i nordlig retning ad Bernstorffsvej.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse parterne.

Den 57-årige kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: En taske, der blandt andet indeholdt kontanter og betalingskort, er mellem tirsdag klokken 22.00 og klokken 01.00 natten til onsdag blevet stjålet fra en bil, som holdt på Sønderbakken. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Forsøg på bedrageri

Gentofte: En 86-årig kvinde fra Gentofte anmeldte klokken 18.03, at hun kort forinden var blevet ringet op af en mand, som udgav sig for at være ansat i en bank og påstod, at kvinden havde et lån. Da kvinden ikke havde kendskab til lånet, mistænkte hun, at manden forsøgte at bedrage hende, og hun lagde derfor på uden at oplyse yderligere.

Forsøg på bedrageri

Gentofte: Klokken 14.01 anmeldte en kvinde fra Gentofte, at hun et kvarters tid forinden var blevet ringet op af en fremmede mand, der påstod at ringe fra Sønderborg Politi. Manden fortalte, at der var blevet optaget et lån på 57.000 kroner i anmelders navn, og at pengene nu var blevet overført til en anden konto. Da anmelderen udtrykte skepsis over for manden, fortalte han, at sagen kunne ende i fogedretten, hvorefter han afbrød samtalen.

Havde ulovlig kniv på sig

Klampenborg: Tirsdag aften klokken 22.35 blev en 56-årig mand fra Århus truffet på Strandvejen. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en ulovlig kniv, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af Knivloven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev