Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/08/30-2021/09/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Drikkepenge stjålet

Klampenborg: Mellem søndag aften og klokken 03.22 natten til mandag er der stjålet drikke- og byttepenge fra Almas Terrasse på Dyrehavsbakken. Tyven har brudt en dør op for at komme ind i cafeen. Tyveriet blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 12.47.

Taske stjålet, Charlottenlund

En 29-årig kvinde fra København anmeldte klokken 11.28, at hun klokken 10.30 havde fået stjålet sin taske, mens hun var på loppemarked ved Charlottenlund Station. Nogle kvinder havde henvendt sig til kvinden og spurgt ind til en vare, som var til salg ved en nærliggende stadeplads. Det var dog ikke kvindens stadeplads, og hun afviste derfor at kende til varen, hvorpå kvinderne forlod stedet. Den 29-årige kvinde opdagede efterfølgende, at hendes taske, som hun havde haft i en pose på armen, var væk.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om kvindernes signalement, men ifølge forurettede bar de tørklæder og talte dansk med accent.

Mountainbike stjålet, Hellerup

Fra en Peugeot varebil er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.30 stjålet en el-mountainbike samt diverse værktøj. Tyven har knust en rude for derved at kunne komme til at åbne bildøren indefra.

Indbrud i virksomhed, Gentofte

Mellem tirsdag klokken 19.30 og onsdag klokken 10.50 begik en ukendt gerningsperson indbrud i en virksomhed på Baunegårdsvej. Indstigning skete på ukendt vis, og fra stedet blev der stjålet kontanter, nøgler og skønhedsprodukter.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 16.51 skete der et færdselsuheld på Christian X’s Allé ved Vintappervej, da en personbil ført af en 18-årig mand fra Bagsværd bagfra påkørte en personbil ført af en 59-årig kvinde fra Gentofte Der skete umiddelbart hverken større materiel skade eller personskade, men for en sikkerheds skyld blev den 59-årig kvinde kørt til kontrol på skadestuen. Det blev i første omgang vurderet, at der ikke skulle foretages sigtelser af nogle af parterne.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 18.27 anmeldte en 28-årig mandlig motorcyklist fra Roskilde, at han i forbindelse med et vognbaneskift på Motorring 3 havde overset en medkørende personbil, som han derfor påkørte og som følge deraf slog sin fod. Motorcyklisten var i tvivl om, hvorvidt bilisten overhovedet bemærkede uheldet, og bilisten kørte da også videre, mens motorcyklisten trak ind i nødsporet og afventede en ambulance, så han kunne komme til kontrol på skadestuen.

Færdselsuheld, Hørsholm

Klokken 03.14 skete der et solo-færdselsuheld med en bil på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved afkørsel 13. Et vidne fortalte, at den involverede bil pludselig drejede skarpt til højre ved afkørslen, som hvis føreren havde misset afkørslen. Dette medførte, at bilen påkørte et skilt og fortsatte videre på en græsforhøjning, videre igennem autoværnet, hvorefter bilen væltede rundt og landede i nødsporet.

Politi, brandvæsen og ambulance blev sendt til stedet, hvor to ud af tre vognbaner måtte spærres. Føreren, en 66-årig mand fra Klampenborg, var svært tilskadekommen, og han blev derfor bragt til hospitalet til behandling af sine skader.

Klokken 06.06 var arbejdet på stedet overstået, og der kunne dermed igen åbnes fuldt op for trafikken.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 1.-2. september 2021

Forsøg på tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 09.19 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde forsøgt at begå tyveri fra en personbil, som holdt parkeret på Toftekærsvej mellem mandag klokken 22.00 og tirsdag klokken 09.00. En rude i bilen var blevet smadret, og radioen var herefter forsøgt fjernet fra køretøjet.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 15.52 anmeldte et forbipasserende vidne, at en kvinde uretmæssigt var ved at tømme en velgørenhedsorganisations tøjcontainer som stod ved Ordrup Station. En patrulje blev sendt til området, men kvinden blev desværre ikke udfundet.

Sigtet for narkokørsel

Gentofte: Søndag eftermiddag klokken 12.27 blev en 32-årig mand fra Kokkedal standset på Motorring 3. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre behandling af sagen. Han blev tillige sigtet for kørsel i frakendelsestiden samt for besiddelse af hash, som blev fundet i hans bil.

Mistænkeligt forhold

Charlottenlund: En borger anmeldte klokken 21.43, at han kort forinden havde observeret en mand med rygsæk og iført blå gummihandsker var gået ind i en have på Gyldenlundsvej, hvilket borgeren fandt mistænkeligt. En patrulje kørte til stedet for at lede efter manden med gummihandskerne, men det var ikke muligt at udfinde ham i området.

Tyveri fra personbil

Charlottenlund: Klokken 03.30 blev det anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde foretaget indstigning i en personbil via dens venstre fordør, mens bilen holdt parkeret på Skovgårdsvej. En patrulje kørte til stedet for at lede efter gerningspersonen, men det var ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev