Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/09/27-2021/10/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Rat og navigation stjålet, Frederikssund

Et rat, navigation samt frontpanel er mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 blevet stjålet fra en BMW, som holdt på Vangedevej. Tyven har knust en rude fro at skaffe sig adgang til bilen.

Kørte uden kørekort, Charlottenlund

Mandag formiddag klokken 09.25 blev en 18-årig mand fra Randers standset på Femvejen. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort.

Hærværk og graffiti, Dyssegård

Mellem lørdag aften og mandag morgen er der begået hærværk mod et cykelskur samt nogle cykler ved Munkegårdsskolen. Der er malet graffiti på cykelskuret og to cykler er blevet smidt ned i en lysskakt.

Mand udsat for vold, Gentofte

Der indløb klokken 17.50 anmeldelse om, at en 44-årig mand fra København var blevet udsat for vold på Brogårdsvej nær krydset ved Lyngbyvej. Manden var blevet uvenner med nogle personer, som han traf på stedet, og dette medførte, at en af personerne tildelte ham et knytnæveslag og en skalle i ansigtet. Herefter kørte gerningspersonen og de andre fra stedet i bil.

På baggrund af vidneforklaringer har Nordsjællands Politi en formodning om, hvem gerningspersonen kan være.

Tyveri fra personbiler, flere steder

En ukendt gerningsperson knuste mellem lørdag klokken 22.00 og søndag klokken 09.00 ruden i en BMW personbil, som holdt parkeret på Strandvejen i Espergærde. Fra bilen blev der stjålet rat, midterkonsol med navigationsudstyr samt instrumentbræt.

Mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 09.00 blev en rude i en BMW personbil, som holdt parkeret på Strandvænget i Rungsted Kyst, knust. Fra bilen blev der stjålet forlygter, instrumentpanel og gearstang.

Mellem søndag klokken 00.30 og 09.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Svinget i Espergærde. Indstigningen var sket ved rudeknusning, og fra bilen blev der stjålet navigationsudstyr og et rat.

Også fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på samme vej, blev der i samme tidsrum stjålet et anlæg. Indstigningen var her formentlig sket ved teknisk forcering. Via overvågning ses to gerningspersoner, og de beskrives som:

A: mand, almindelig af bygning, lys i huden. Iført halsedisse, mørk cardigan med lynlås foran samt blå bukser.

B: mand, kraftig af bygning, lys i huden og med kort hår. Iført mørk jakke og olivengrønne bukser.

En ukendt gerningsperson knuste mellem lørdag klokken 21.00 og søndag klokken 10.00 bagruden i en Porche personbil, mens den holdt parkeret på Jernbane Alle i Espergærde. Fra bilen blev der stjålet airbag, anlæg og forlygter.

Også en BMW personbil, som holdt parkeret på Jernbane Alle i samme tidsrum, havde fået knust bagruden. Fra køretøjet blev midterkonsol og anlæg stjålet.

Klokken 11.23 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet midterkonsol, højtaler og gps fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Linde Alle i Humlebæk. Via overvågning ses det, at tyveriet skete klokken 03.29, da en ukendt gerningsperson her tiltvang sig adgang til bilen. Gerningspersonen beskrives som: ca. 180 cm og spinkel af bygning. Iført sort hue.

Mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 17.20 blev ruden i en BMW personbil, som holdt parkeret på Hagens Alle i Hellerup, knust med en ukendt genstand. Fra bilen blev der stjålet rat, navigationsudstyr og midterkonsol.

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 06.30 adgang til en BMW personbil, som holdt parkeret på Frederiksværkvej i Helsinge. Fra bilen blev der blandt andet stjålet instrumentbræt, navigationsudstyr og rat.

Grundet sammenfald i blandt andet gerningstidspunker, stjålne genstande og modus har Nordsjællands Politi en formodning om, at der kan være tale om samme gerningspersoner til tyverierne fra personbilerne.

Biltyv uden kørekort, Kgs Lyngby

Torsdag eftermiddag klokken 12.15 blev en 26-årig mand fra Roskilde standset på Klampenborgvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt sin førerret, ligesom han blev sigtet for brugstyveri, da den bil, som kan kørte i, viste sig at være stjålet.

Indbrud i tøjforretning, Charlottenlund

Onsdag aften klokken 23.34 blev der begået indbrud i Women to women på Rådhusvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til forretningen og har stjålet en jakke.

Indbrudsoversigten udgår idag.

Tyveri fra taske, Charlottenlund

Klokken 07.58 anmeldte en mand fra Charlottenlund, at hans computer manglede fra hans taske, og at computeren måtte været blevet stjålet fra tasken i s-togets linje C i retning mod Charlottenlund Station, da han kørte med s-toget mandag aften.

Butikstyveri, Gentofte

Klokken 17.40 anmeldte en medarbejder i Fætter BR på Nybrovej, at en mand blev tilbageholdt i butikken grundet tyveri af LEGO. En patrulje kørte til butikken, hvor de traf manden, en 31-årig uden kendt adresse, og han blev af patruljen anholdt og sigtet for butikstyveri.

Taske stjålet fra bil, Gentofte

Mellem klokken 15.40 og 15.55 er der stjålet en taske med en bærbar pc fra en bil, som holdt ved Gentofte Skole på Kildeskovsvej. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev