Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2021/10/11-2021/10/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk, Charlottenlund

Mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 08.00 blev en personbil, som holdt parkeret på Sophus Bauditz Vej, udsat for hærværk. En ukendt gerningsperson ridsede venstre side af bilen fra forskærm til bagskærm, og ifølge anmeldelsen skulle flere andre biler på stedet være blevet udsat for noget tilsvarende.

Færdselsuheld, Klampenborg

To bilister påkørte klokken 14.41 hinanden i krydset mellem Nordre Havnevej og Kystvejen med stor materiel skade til følge. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor Nordre havnevej en overgang var spærret, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den ene bilist, en 21-årig mand fra Hellerup, blev efterfølgende sigtet af patruljen for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 04.03 anmeldte et vidne, at en hvid Mercedes Sprinter kassevogn kørte rundt på og nær Gentoftegade, og at køretøjet var fyldt med blandt andet cykler, og at nogle personer hurtigt hoppede ind og ud af kassevognen, hvorfor anmelderen mistænkte, at køretøjet indeholdt tyvekoster. Nordsjællands Politi blev sendt til stedet, hvor det desværre ikke lykkedes at udfinde kassevognen. Stor ros til anmelderen for at reagere på det mistænkelige forhold.

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte

Klokken 15.02 anmeldte en 72-årig kvinde fra Gentofte, at hun klokken 14.30 havde set en mand sidde på en bænk nær Brobækmose. Manden havde på engelsk spurgt om en lighter samtidig med, at han blottede sin penis.

Manden beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, cirka 40 år gammel, 170 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, med sort kort hår. Talte engelsk.

Tyveri af mobiltelefon, Gentofte

En 53-årig kvinde fra Gentofte anmeldte klokken 14.15, at hun omkring et kvarter tidligere havde fået stjålet sin mobiltelefon, mens hun handlede i Netto på Gentoftegade. Her havde hun haft sin mobiltelefon i lommen, mens hun betalte for sine varer, og efterfølgende opdagede hun, at den var blevet stjålet.

Tyveri af taske, Hellerup

Klokken 14.30 anmeldte en 32-årig kvindelig cyklist, at hun i den forgangne halve time måtte have fået stjålet sin taske fra sin cykel, imens hun havde cyklet rundt i Hellerup.

Besiddelse af stoffer, Dyssegård

En patrulje henvendte sig klokken 00.01 til to personer i en bil, som holdt parkeret i vejsiden på Kildebakkegårds Alle. Ved visitation blev den ene, en 19-årig mand fra Dyssegård, fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

Indbrud i øjeblikket, Gentofte

Klokken 03.06 indløb der anmeldelse om, at der var indbrud i øjeblikket i en villa på Resedavej. Patruljer kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at gerningspersonerne ikke længere befandt sig. De var heller ikke mulige at udfinde i området, da der efterfølgende blev gået spor med politihunde.

Hærværk, Klampenborg

Mellem mandag klokken 19.00 og tirsdag klokken 07.00 blev der begået hærværk på en bil, som holdt parkeret på Strandvejen. Hærværket bestod i, at en ukendt gerningsperson havde lavet en dyb ridse hen over bilen.

Færdselsuheld, Gentofte

En 41-årig mandlig bilist fra Gentofte kørte klokken 08.12 ad Anemonevej i østlig retning, hvorpå han krydsede Gentoftegade. I den forbindelse kørte han ud foran en 36-årig kvindelig bilist fra Gentofte, som kom kørende ad Gentoftegade i sydlig retning. En patrulje kørte til stedet, hvor den 41-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Indbrud i forretning, Charlottenlund

Mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 09.00 foretog en ukendt gerningsperson indstigning i en forretning på Ordrupvej. Indstigningen skete via rudeknusning, hvorefter kasseapparatet blev forsøgt opbrudt. Dette lykkedes dog ikke, og på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelle yderligere stjålne genstande.

Forsøg på indbrud i restaurant, Dyssegård

Mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 08.00 forsøgte en ukendt gerningsperson af begå indbrud i en restaurant på Vangedevej. Et dørhåndtag var forsøgt opbrudt, og flere ruder var forsøgt knust. Det var dog ikke umiddelbart lykkedes gerningspersonen at tiltvinge sig adgang til stedet.

Færdselsuheld, Gentofte

En 52-årig kvindelig bilist fra Købehavn kørte klokken 09.40 ad Ørnegårdsvej i vestlig retning, hvor hun foretog et højresving ind foran en 32-årig mandlig bilist fra Vallensbæk, som kørte i nordlig retning ad Lyngbyvejen. I den forbindelse skete der sammenstød mellem de to biler, men der skete ikke umiddelbart nogen personskade. En patrulje kørte til stedet og måtte kortvarigt afspærre Lyngbyvej, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Den 52-årige kvinde blev af patruljen efterfølgende sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt på stedet.

Tyveri af kortholder, Hellerup

En 65-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 13.34, at hun omkring en halv time tidligere havde fået stjålet sin kortholder, mens hun befandt sig inde på Hellerup Is & Cafe. Kvinden havde haft kortholderen liggende i en taske, og da hun skulle bruge sin kortholder, var den væk.

Butikstyveri, Charlottenlund

Personalet i Meny på Jægersborg Alle anmeldte klokken 15.47, at de tilbageholdt en butikstyv, som havde stjålet varer fra flere butikker i området. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor de traf en 34-årig mand fra Charlottenlund. Han blev sigtet for at have stjålet varer fra tre butikker samt for et tilfælde af vold, idet han i forbindelse med tyveri i Matas havde vredet fingeren om på en ansat for at slippe væk fra butikken.

Tyveri fra personbil, Gentofte, Charlottenlund og Klampenborg

Klokken 08.44 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 08.15 var blevet brudt ind i en BMW personbil holdende på Smakkekrogen i Gentofte, hvorefter bilens rat var blevet stjålet.

Også klokken 09.15 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en parkeret BMW personbil. Denne gang var der blevet stjålet navigationsanlæg fra en bil, der havde holdt parkeret på Grønnevænge i Charlottenlund imellem søndag klokken 00.30 og søndag klokken 06.30.

Klokken 11.11 blev det igen anmeldt, at der var blevet stjålet udstyr fra en parkeret BMW personbil. Denne gang var der blevet stjålet navigationsanlæg fra en BMW, der havde holdt parkeret på Løvsangervej i Gentofte imellem lørdag klokken 18.30 og søndag klokken 08.15.

Klokken 18.19 blev det ligeledes anmeldt fra Klampenborg, at der imellem lørdag klokken 14.00 og søndag klokken 17.50 var blevet stjålet rat fra en BMW personbil, der havde holdt parkeret på Emiliekildevej.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 12.28 blev det anmeldt, at der var blevet smadret en rude i en personbil, der havde holdt parkeret ved Bernstorff Slot fra klokken 12.00 til 12.25, hvorefter der var blevet stjålet en jakke samt en taske med indhold.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Klokken 20.32 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet rat, navigationsanlæg, airconditionsystem samt et sæt golfkøller fra en bil, som holdt parkeret på Høeghs Alle. Tyveriet var sket mellem lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 11.10, og indstigning i bilen var sket via rudeknusning.

Kælderrude smadret, Gentofte

Klokken 05.11 anmeldte en beboer på Ellegårdsvej, at en kælderrude i en bolig på vejen netop var blevet smadret. En patrulje kørte til stedet, for at undersøge forholdet nærmere, men det var ikke muligt at udfinde nogen i området, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev