Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Apr 16, 2018-Apr 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Taske stjålet fra cykelkurv
Hellerup: En 41-årig kvinde fra Kgs. Lyngby fik mandag eftermiddag mellem klokken 13.21 og 13.28 stjålet sin taske, da hun sad i toget på vej mod Hellerup. Tasken stod i kvindens cykelkurv og hun sad godt en meter fra cyklen, som hun havde parkeret i togets bageste del. Tasken indeholdt visa/dankort, sundhedskort, kørekort, to rejsekort, kr. 500,00 kontant samt diverse andre kort.

Hærværk på bil
Charlottenlund: En bil, som holdt parkeret på Kirkevej har i tidsrummet fra lørdag klokken 17 til søndag klokken 12 været udsat for hærværk. En eller flere ukendte gerningsmænd har gået på bilen, så der er kommet en bule i kølerhjelmen. Ifølge anmeldelsen er flere biler på vejen blevet udsat for det samme, da man kunne se fodspor på andre biler.

Værktøj og smykker stjålet
Gentofte: Fra et kolonihavehus i Haveforeningen Knæbjerget er der i tidsrummet fra onsdag den 18. april klokken 17.45 til torsdag morgen klokken 08.41 stjålet værktøj, en kasse med guld- og sølvsmykker, en kasse øl, en kasse blandede sodavand, fem bag-in-box-vin samt fire store danskvand. Tyven er kommet ind ved at bryde en dør til kolonihavehuset samt et skur op.

Øl og vin stjålet fra selskabslokale
Charlottenlund: Et ukendt antal øl og godt 14 kasser vin er i tidsrummet mellem tirsdag klokken 20 og onsdag klokken 10 stjålet fra et selskabslokale på Traverbanevej. Tyven, eller tyvene, er kommet ind ved at bryde låsen til hoveddøren op og har efterfølgende klippet hængelåsene til fire skabe over.

Tømte kasseapparat på café
Charlottenlund: Et kasseapparat med byttepenge er onsdag aften stjålet fra en café på Skovshoved Havn. Tyvene er kommet ind ved at knuse en rude i en dør. De formodede gerningsmænd er “fanget” af videoovervågningen på stedet og beskrives således:

A: Mand, almindelig af bygning , iført grå bukser, grå hættetrøje og med en grå rygsæk med stor stribe på skulderstroppen. B: Mand, almindelig af bygning, iført cowboy bukser og grå hættetrøje. De kørte formentlig i en sort stationcar af mærket Audi.

Mand fik beslaglagt bil
Gentofte: En 18-årig mand fra Charlottenlund fik tirsdag aften klokken 20 beslaglagt sin bil, da han blev stoppet af en patrulje på Brogårdsvej. Det var fjerde gang, at den 18-årige blev stoppet for at køre bil uden førerret og tirsdag aften kørte han endvidere uden sele og var ifølge politiets narkometer påvirket af cannabis. Der blev desuden fundet en plade hash under førersædet i bilen.

Lejligheder i ejendom udsat for indbrud
Charlottenlund: To lejligheder i en ejendom på Maglemosevej har været udsat for indbrud. I begge tilfælde er der stjålet smykker. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude i den ene lejlighed og har efterfølgende brudt døren til den anden lejlighed op. De to indbrud er sket mandag mellem klokken 7.30 og 16.44.

Fandt bildele i baghave
Gentofte: En 52-årig mand opdagede søndag eftermiddag tre affaldssække, som stod i et buskads i hans baghave på Vemmetofte Allé. I sækkene var nye bildele, blandt andet rat og instrumentpanel og det sære fund, fik manden til at kontakte politiet, som sendte en patrulje ud for at hente hittegodset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev