Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Apr 25, 2018-Maj 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand anmeldte flabede bilister
Klampenborg: En borger blev tirsdag aften omkring klokken 20 træt at bede bilister om at lade være med at parkere ved Knud Rasmussen-statuen på Strandvejen, hvor der lige var lagt ny belægning, og der ifølge anmelderen var parkeringsforbud. Når borgeren påtalte det overfor de parkerede bilister kom der imidlertid bare et flabet svar retur, og borgeren valgte derfor at kontakte politiet.

Uenighed om musik førte til tumult
Hellerup: En gruppe drenge og unge mænd havde torsdag aften ved 20-tiden spillet fodbold og hørt musik ved Hellerup Skole. Det generede imidlertid en mand fra en nærliggende lejlighed, som bad drengene om at skrue ned. Det ønske efterkom drengene, men manden var alligevel ikke tilfreds og bad dem om helt at slukke for musikken. Det ville drengene ikke, hvilket fik manden til at slå, skubbe og sparke ud efter drengene, hvorved en af dem blev ramt af manden. Han beskrives som 60 år, 180 cm høj, kraftig af bygning med kort, gråt hår. Han var iført grøn t-shirt, blå jeans og brune sejlersko.

Indbrudsforsøg, Gentofte
Natten til fredag forsøgte en indbrudstyv at bryde ind i en bolig på Ved Ermelunden, men han valgte at stikke af fra stedet, da han opdagede, at der var nogen hjemme.

Manden beskrives som:

25-30 år gammel, hvid i huden, cirka 185 cm høj, slank, mørkt, kort hår, iført mørk, blank, kort dunjakke og mørke benklæder.

Forsøg på tyveri af cykel, Vangede
Klokken 17.46 anmeldte en kvinde, at to suspekte mæng gik og rodede ved cykelskurene på Vangede Station.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 49-årig mand blev anholdt, netop som han var ved at klippe låsen til en cykel op.

Hasarderet kørsel, Gentofte
Klokken 17.48 anmeldte en bilist, at en anden bilist kørte hasarderet på Helsingørmotorvejen i nordgående retning nær Gentofte. Bilisten, en 23-årig mand fra Helsingør, skiftede vognbaner på uforsvarlig vis for derefter at bremse unødigt op, ligesom han kastede affald ud af bilens vinduer, hvoraf en tom sodavandsdåse ramte en bil.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor bilisten fik læst og påskrevet, hvordan man skal gebærde sig i trafikken.

Klatretyv på spil
Klampenborg: En klatretyv skaffede sig søndag mellem klokken 12.50 og 13.30 adgang til en villa på Strandvejen. Tyven klatrede via nedløbsrøret på til en balkon på 1. sal og knuste her en rude for at komme ind i villaen. Der er stjålet et armbåndsur samt to solbriller.

To mænd fik straksdom for butikstyveri
Gentofte: To mænd på henholdsvis 21 og 25 år er blevet idømt 30 dages fængsel og 40 timers samfundstjeneste for butikstyveri. De to mænd havde været en tur i et supermarked på Vangede Bygade, hvor de blandt andet stjal tyggegummi for ikke under 2500 kroner. De to kørte fra forretningen i bil, men blev senere anholdt og efterfølgende stillet for en dommer.

Fut i frituregryden
Hellerup: En 49-årig mand er blevet sigtet for overtrædelse af beredskabsloven efter brandvæsenet onsdag eftermiddag klokken 16.48 måtte rykke ud til en brand i en lejlighed på Strandvejen. Manden havde lavet mad i en frituregryde og efterfølgende lod gryden stå på kogepladen, hvilket var årsag til branden.

Sendte lange blikke mod ældre mand
Charlottenlund: En ældre herre, som tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.47 havde hentet penge i en hæveautomat var genstand for meget opmærksomhed fra to yngre mænd. Den ældre mand, satte sig på en bænk for at tælle sine penge og blev dér forsøgt kontakt af de to unge mænd, som dog forsvandt, da en årvågen borger, en 21-årig mand fra Fredensborg, nærmede sig. Da de to unge troede, at borgeren var forsvundet, forsøgte de endnu en gang at komme i kontakt med den ældre mand. Borgeren fik advaret den ældre mand og kontaktede også politiet. Da den 21-årige igen så de to mistænkelige mænd, kontaktede han politiet på ny. En patrulje kørte ud og fandt to mænd, som svarede til beskrivelsen. De to blev visiteret, men der var ikke noget, som tydede på, at de havde begået noget ulovligt.

Stjal smykker og sko
Hellerup: Smykker, kontanter, en bærbar computer og et par nye sorte sko. Det var udbyttet, da en tyv brød ind i en villa på Mylius Erichsens Vej tirsdag mellem klokken 07.45 og 17.05. Tyven har først forsøgt at bryde en terrassedør op, og da det mislykkedes, knuste tyven i stedet ruden i terrassedøren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev