Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/01/07-2019/01/15.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bål bag busskur

Hellerup: Klokken 01.11 natten til mandag kom en anmeldelse om, at to unge havde tændt bål bag et busskur på Lyngbyvej. Da politi og brandvæsen kom til stedet, var der imidlertid ingen ild.

Sidespejl sparket i stykker

Hellerup: Sidespejlet på en Citroën Grand C4 Picasso, der holdt parkeret på Hellerupgårdvej, er mellem lørdag klokken 17 og søndag klokken 10 blevet sparket af, så det hang og dinglede på siden af bilen.

Hærværk mod bil

Gentofte: En Citroën C3, der stod parkeret på Lyngbyvej, blev torsdag aften mellem klokken 17.30 og 20.30 udsat for hærværk. Bilens venstre fordør er blevet brudt op og bukket, så den ikke kunne lukke, ligesom en lyskontakt i bilen er blevet ødelagt.

Pc stjålet fra bil

Gentofte: Fra en Peugeot 508, som stod på p-pladsen ved IKEA på Nybrovej, er der torsdag mellem klokken 16.45 og 17.45 stjålet en bærbar pc. Det fremgår ikke, hvordan tyven har fået adgang til bilen.

Mikroskoper stjålet

Charlottenlund: To mikroskoper er mellem klokken 03 natten til onsdag og klokken 16.45 onsdag eftermiddag blevet stjålet fra et kælderrum på Ejgårds Tværvej. Tyven har brudt hængslerne på døren til kælderrummet op for at komme ind.

Computer stjålet fra forretning

Charlottenlund: En computer er mellem tirsdag klokken 20.25 og onsdag klokken 11 stjålet fra en forretning på Jægersborg Allé. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Computere stjålet fra bil

Gentofte: To computere er tirsdag mellem klokken 16.15 og 16.45 blevet stjålet fra en Peugeot 108, som holdt parkeret på p-pladsen ved Ikea.

Drenge kastede med appelsiner

Gentofte: Fire unge drenge blev tirsdag aften klokken 17.32 så fornærmede over at være blevet bedt om at forlade Netto-forretningen på Smakkegårdsvej, at de kastede en appelsin mod butiksruden, inden de forlod stedet.

Værktøj stjålet fra varevogn

Hellerup: Fra en varebil, der holdt parkeret på Højgaards Allé er der mellem fredag klokken 15 og mandag klokken 06.53 stjålet diverse værktøj. Tyven er kommet ind ved at bryde låsen til bilens bagdør op.

Narkobilist standset

Klampenborg: En cocktail af kokain og metamfetamin var, hvad narkometeret viste, da en 21-årig mand fra Kgs. Lyngby blev bedt om at tage en narkotest. Den 21-årige blev standset af en patrulje, da han kom kørende ad Strandvejen klokken 02.10 natten til mandag. Manden fik desuden taget en blodprøve, som skal vise, hvor meget af de enkelte stoffer, han havde i blodet.

Hærværk mod restaurant

Dyssegård: En restaurant på Søborg Hovedgade har mellem lørdag klokken 11 og søndag klokken 07 været udsat for hærværk. Det yderste lag glas på restaurantens facaderude er blevet knust, formentlig ved skud fra en hardball-pistol.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev