Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Jul 16, 2018-Jul 24, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hot dog i bil, Jægersborg
Klokken 16.34 anmeldte en borger, at der lå en udmattet hund i en bil nær Jægersborg Omformerstation. Bilen skulle have holdt der i adskillige timer, og en patrulje blev sendt til stedet.

Her lykkedes det via et let åbent vindue at få åbnet bilen. Derudover lykkedes det at skaffe et telefonnummer til ejeren, som kort tid efter ankom til bilen og blev formanet.

Nordsjællands Politi minder alle hundeejere om, at et let åbent vindue og en skål med vand på ingen måde er nok i denne varme til, at en hund kan tilbringe timevis alene i en bil.

Tricktyveri, Hellerup
Klokken 12.50 spurgte en italiensk udseende mand en mand på Tranevænget om vej til lufthavnen. I forbindelse med samtalen, ville den italiensk udseende mand også fremvise noget Armani-tøj, som han havde til salg, men dette blev afslået, og han kørte sin vej. Manden, der havde angivet vej til lufthavnen, opdagede efterfølgende, at hans taske, som før stod på vejen, nu var væk. I tasken var blandt andet mandens pung og mobiltelefon.

Der er sandsynligvis tale om den samme mand, som også er nævnt i døgnrapporterne her og her.

Butikstyveri, Lyngby
Klokken 13.55 var to butikstyve på spil i Netto på Lyngbygårdsvej. De blev begge opdaget, og den ene stak derfor af, imens den anden, en 31-å rig mand fra Valby, blev tilbageholdt af personalet, indtil en patrulje nåede frem.

Tricktyveri, Hellerup
Klokken 13.45 ringede det på en ældre kvindes dørtelefon på Strandvejen. En mand sagde, at han var fra kommunen, og at han skulle tale med kvinden.

Kvinden lukkede ham ind, og de talte sammen i en halv times tid, hvorefter han gik igen. Efterfølgende fandt kvinden ud af, at der var forsvundet 1200 kroner fra hendes pung, der lå i en skuffe i stuen, ligesom et guldur også var forsvundet.

Manden beskrives som sidst i 20’erne samt pæn og nydelig.

Spirituskørsel, Gentofte
Klokken 17.54 blev en 59-årig mand standset og kontrolleret på Brogårdsvej. Da manden blæste i alkometeret slog dette ud, og en blodprøve skal nu fastslå en eventuel promille.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund
Klokken 13.16 anmeldte en borger, at hun på Ellinorsvej havde set en kvinde gå søgend e op og ned ad vejen samt på et tilhørende stisystem. Kvinden gik langsomt og observerede ind mod husene. Efterfølgende havde anmelderen set en bulgarsk registeret varevogn, Mercedez-Benz Sprinter, hvid varevogn, reg.nr.: PB5864CP køre rundt samme vej, som kvinden havde gået rundt.

Anmelderen beskrev den mistænkelige kvinde som:

Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 35-45 år, 155-160 cm, almindelig kropsbygning, hvid i huden, langt, lyst løshængende hår. Hun var iført en skråstribet hvid bluse, halvlang hvid nederdel, store solbriller og en håndtaske over armen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev