Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Jul 27, 2018-Aug 07, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand stjal oksemørbrad
Charlottenlund: En mand stjal mandag aften ved 18-tiden fem oksemørbrad fra et supermarked på Jægersborg Allé. Manden havde i første omgang lagt kødet i en indkøbsvogn, men gik herefter ind i vinafdelingen, hvor han pakkede kødet ned i en sportstaske. Herefter forlod han forretningen og kørte fra stedet sammen med en kvinde. Manden beskrives som slavisk af udseende, 35-40 år, 185-190 cm høj og muskuløs. Han har sort, kort hår som er kort i siderne og lidt længere på toppen af hovedet, kort skæg rundt om munden og var iført grå shorts, grå og sort langærmet trøje. Han medbragte en sort/orangefarvet sportstaske.

Groft hærværk mod bus
Gentofte: Ukendte gerningsmænd brød søndag aften klokken 19.43 døren op til en bus, som holdt parkeret på p-pladsen ved Stadion og Niels Steensensvej i Gentofte Da de var kommet ind i bussen knuste de samtlige ruder, ødelagde instrumentbrættet og sk ar flere
sæder i stykker.

Kørsel uden førerret, Lyngby
En 49-årig mand blev kl. 10.20 standset af en patrulje på Kanalvej, da han forinden havde svinget til højre i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej, hvor der er svingning forbudt. Manden erkendte ved standsningen, at han ikke havde erhvervet kørekort, hvilket han blev sigtet for.

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box