Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Sep 03, 2018-Sep 11, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bylt var ikke baby, Lyngby

Klokken 10.11 anmeldte en kvindelig bilist, at hun netop var kørt forbi et punkt på Klampenborgvej, hvor der i midterrabatten lå en lyseblå tøjbylt. Kvinden havde en mistanke om, at der lå et spædbarn i bylten, men hun kunne ikke standse op og kigge, da der var adskillige biler bag hende. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at bylten heldigvis ikke indeholdt et spædbarn.

Hærværk mod bil
Gentofte: En Kia Rio, som holdt parkeret ved Vangede Station er i weekenden blevet udsat for hærværk. Det er sket mellem fredag klokken 17 og søndag klokken 20.30, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd har vredet eller sparket skjoldet af venstre sidespejl.

Mand var løbet tør for tålmodighed
Hellerup: En 70-årig mand blev søndag aften ved 19-tiden så utilfreds med, at han måtte vente bag en afspærring på Strandvejen, førend han kunne køre hjem til
familien med den mad, han netop havde hentet, at han ringede og klagede til politiet. I forbindelse med sæsonafslutningen på Bakken, var der flere afspærringer på den rute, hvor motocykelkortegen skulle køre og det var i den forbindelse, at mandens tålmodighed slap op. Han endte derfor med at oplyse, at han ville sende en regning til politiet for den ødelagte mad.

Glemte taske – så blev den stjålet
Gentofte: En 53-årig kvinde fra Hellerup glemte søndag eftermiddag klokken 17.15 sin taske, da hun var ude at handle i et supermarked på Smakkegårdsvej. Det udnyttede en tyv, som stjal tasken, puttede den i en pose og forlod forretningen. I taksen var kvindens pung, som indeholdt kørekort, diverse betalingskort og sundhedskort.

Der var én, der var to, der var tre
Hellerup: En 55-årig mand fra Hellerup kørte torsdag aften klokken 23.27 ind i en anden bil, da han ville parkere sin egen på Lille Strandvej. Ved sam menstød et trillede den bil, som manden ramte, ind i en tredje bil. Den 55-årige blev alkoholtestet og da alkometeret viste en promille, som var højere end den tilladte, måtte han en tur med på politigården for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Tyve gik ind ad åbne døre
Vedbæk/Charlottenlund: En tyv gik formentlig ind ad en åbenstående terrassedør til en villa på Lindevangsvej. Herfra er der torsdag mellem midnat og klokken1 7 stjålet en tablet, som lå i et værelse. Ved et indbrud i en villa på Høstvej er tyven kommet ind ad en ulåst hoveddør torsdag mellem klokken 01.25 og 01.47 og har stjålet kontanter.

Falske skorstensreparatører på spil
Gentofte: En 74-årig kvinde fra Ranunkelvej fik onsdag eftermiddag klokken 13.30 et tilbud, som viste sig at være for godt til at være sandt. En mand kontaktede kvinden ved hendes bopæl og gjorde opmærksom på, at skorstenen på hendes hus var ødelagt og tilbød samtidig, at han og hans kolleger kunne lave den for et meget beskedent beløb. Mændene gik i gang med arbejdet, som  undervejs steg betydeligt i pris. Kvinden tog i første omgang ud for at hæve flere penge til mændene, men heller ikke det var nok og hun blev derfor bedt om også at lave en bankoverførsel. Den fik kvinden dog spærret, inden den blev gennemført. Det kan formentlig være de samme “håndværkere” som tidligere på ugen kontaktede en mand på Ordrupvej og også tilbød skorstensreparation. Her forudbetalte manden over to dage et større beløb uden, at der blev repareret så meget som en sodplet på skorstenen.

Midterkonsol med navigation fjernet fra biler
Dyssegård/Gentofte: Fra en bil, som holdt parkeret på Plantevej er der mellem onsdag klokken 19 og torsdag klokken 08.31 stjålet en midterkonsol med radio og navigation. Tyven har knust en rude i bilens venstre fordør for at få adgang til bilen.
Også en bil, som holdt parkeret på Mosegårdsvænget har fået stjålet midterkonsollen og her har tyven også stjålet rattet. Dette tyveri er sket onsdag mellem klokken 15 og 08.30 og tyven har knust den bageste siderude i bilens højre side.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev